[Pe felia BTL] Silvia Teodorescu, Zaga Brand: BTL-ul trebuie sa te impresioneze in realitatea cotidiana, dupa ce realitatea virtuala a facut promisiunea

[Pe felia BTL] Silvia Teodorescu, Zaga Brand: BTL-ul trebuie sa te impresioneze in realitatea cotidiana, dupa ce realitatea virtuala a facut promisiunea

Si, astfel, pe cat de bine se exprima digitalul, pe atat trebuie sa livreze BTL-ul, spune Silvia Teodorescu (Senior Partner, Zaga Brand); stacheta a fost ridicata. Prezenta brandului trebuie sa fie unitara, in acelasi timp, si sa se "infiltreze" cu utilitati sau entertainment in parcursul natural al consumatorului:

"Plecam mereu de la studiul comportamentul consumatorului, obiceiurile acestuia si rafinam. Practic, trebuie gasite mereu modalitati prin care un brand poate sa intre in realitatea consumatorului, astfel incat acesta din urma sa se simta confortabil".

Silvia detaliaza suplimnetar principiile actiunilor de BTL si pe baza unei activari realizate de Zaga Brand in aceasta vara, "Going Beck's to Electric castle", care a incepeut intr-o etapa de teasing sub titlul "525 km de muzica".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related