România capătă faimă nouă, prin coșciuge de lux

România capătă faimă nouă, prin coșciuge de lux

Cum poți să ajungi în presa internațională fără să plătești milioane de euro pentru o frunză sau un "fabulospirit"? Sau fără să aibă legătură cu eterna invazie a imigranților în Vest? Se pare că e suficient ca Airbnb să ofere două locuri de dormit în coșciuge de lux, la Castelul Bran, de Halloween, iar outleturile media internaționale de toate felurile să facă artificii din asta. 

The Telegraph se întreabă: Ești destul de curajos să petreci o noapte acolo? Business Insider UK declară: ”The ultimate Airbnb”. Și tot așa

Airbnb şi Compania de Administrare a Domeniului Bran deschid porțile Castelului Bran pentru prima dată din 1948, pentru a oferi o noapte de cazare pe 31 octombrie. Ghidul este Dacre Stocker, stră-stră-nepotul scriitorului lui Dracula, Bram Stocker. 

Cele două bilete sunt scoase la concurs, iar cei interesați de o astfel de experiență trebuie să răspundă la întrebarea "Ce i-ai spune lui Dracula, dacă te-ai întâlni cu el în castel?" până pe 26 octombrie. 

Anul trecut, în cadrul aceleiași inițiative, Airbnb a oferit o noapte de cazare în catacombele din Paris.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related