Astazi incepe cea de-a 23-a editie a festivalului Golden Drum

Astazi incepe cea de-a 23-a editie a festivalului Golden Drum

In urmatoarele zile, Ljubljana Castle va gazdui profesionisti in comunicare si advertising din intreaga lume. Astazi incepe Festivalul International de Creativitate Golden Drum, aflat la cea de-a 23-a editie.

1215 inscrieri din 26 de tari concureaza pentru premiile Golden Drum si peste 40 de invitati vor urca anul acesta pe scena, unul dintre acestia fiind nimeni alta decat Cindy Gallop. Cele patru zile de festival vor fi pline de evenimente de networking si se vor incheia cu anuntarea castigatorilor la ceremonia de vineri.

 

"Cu un nou loc de desfasurare si o noua imagine, dar si cu programul competitiei si al congresului actualizat, festivalul se indreapta anul acesta catre o noua directie, cu mesajul clar ca a depasit limitele advertising-ului si a preluat intreaga platforma a creativitatii", a declarat Mojca Briščik (General Director Golden Drum Festival si Slovenian Advertising Chamber). 

 

Dintre cei peste 40 de invitati care vor urca pe scena, participantii ii vor putea asculta, de asemenea, pe cel mai nou membru al Golden Drum Hall of Fame, Dušan Drakalski, cat si pe cei doi presedinti ai juriilor Best Piece si Best Practice, Graham Lang si Eduardo Marques. Principalul speaker al editiei de anul acesta este Cindy Gallop. Discursul ei, “How to Change the World through Advertising”, are loc miercuri, 19 octombrie, orele 16:30, la Grand Hotel Union.

Festivalul isi va deschide portile cu proiectia inscrierilor de anul acesta, pe 18 octombrie, ora 14:00, la Ljubljana Castle. Aceasta va fi urmata de deschiderea oficiala Drum Roll.

Pe parcursul celor 4 zile de festival vor avea loc evenimente de networking iar ceremonia de decernare a premiilor va avea loc vineri, 21 octombrie, la Ljubljana Exhibition and Convention Centre.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related