Cea mai mare platforma de content discovery si native advertising din lume, Taboola, anunta un parteneriat exclusiv cu Think Digital Group

Cea mai mare platforma de content discovery si native advertising din lume, Taboola, anunta un parteneriat exclusiv cu Think Digital Group

Taboola, cea mai mare platforma de content discovery din lume, anunta parteneriatul exclusiv incheiat cu TDG, grup care opereaza in Romania una dintre cele mai mari retele de media digitala locala, ThinkDigital, precum si compania TailWind, care detine Project Agora.

Colaborarea integreaza platforma actuala a Taboola  in reteaua de website-uri gestionata de TDG din Europa Centrala de Est si de Sud Est, printre primele tari in care se lanseaza parteneriatul numarandu-se Cipru, Grecia si Romania.

Advertiseri si publisheri din intreaga lume folosesc platforma de discovery Taboola pentru a-si distribui continutul si a monetiza traficul prin formate de tip „native advertising”. Ajutata de o tehnologie analitica predictiva, bazata pe algoritmi complecsi, Taboola recomanda articole editoriale sau publicitare personalizate pentru fiecare utilizator.

“Content discovery presupune o schimbare de paradigma in modul in care publicul gaseste si consuma continut (publicitar sau nu) in zilele noastre, iar Taboola a fost motorul acestei schimbari,” sustine Odysseas Ntotsikas, Managing Director si Fondator al TDG. “Publisherii, agentiile si industria de publicitate din Europa Centrala de Est si de Sud Est se adapteaza acestei evolutii, distribuind si monetizand continutul lor intr-o maniera native, care da rezultate”. 

“In aceasta “Economie a Atentiei” este mai important ca oricand sa oferi brandurilor si publisherilor o strategie care sa depaseasca barierele platformelor traditionale,” spune si Adam Singolda, Fondator & CEO, Taboola.

“Concurenta pentru atentia utilizatorului este acerba, ceea ce face din Taboola un instrument ideal care acorda consumatorului posibilitatea de a descoperi continut nou. Este o onoare si o ocazie unica sa aducem tehnologia noastra in aceasta parte de lume unde, impreuna cu TDG, putem adapta produsele noastre specificului regiunii.”

Taboola este principala platforma de content discovery din lume. Plaseaza lunar peste 360 miliarde de recomandari editoriale si video unei audiente de peste 1 miliard de vizitatori unici pe unele dintre celei mai renumite siteuri  de publishing, precum  USA TODAY, Huffington Post, MSN, Business Insider, Chicago Tribune si The Weather Channel.  Are sediul in New York City, Taboola are birouri si in Los Angeles, London, Tel Aviv, New Delhi, Bangkok, Sao Paulo si Tokyo.

Grupul TDG este reprezentat in Romania de Dragos Stanca si opereaza, in acest moment, companiile ThinkDigital (una dintre cele mai mare retele locale de advertising online, cuprinzand site-uri locale si internationale precum TripAdvisor, Skype sau Vice), TailWind (tehnologie de advertising si reprezentant regional Sizmek) si Project Agora (primul marketplace local pentru advertising programatic, dezvoltat in parteneriat cu AppNexus).

TDG este si organizatorul ICEEfest, cel mai mare festival regional dedicat Internetului, organizat anual, in luna iunie, la Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related