Incepe a treia editie a academiei de cursuri gratuite #ScoalaFlanco

Incepe a treia editie a academiei de cursuri gratuite #ScoalaFlanco
  • Anul acesta, Flanco a pregatit pasionatilor de blogging patru “materii” diferite, sustinute de bloggeri cu experienta
  • Loredana Groza va sustine un Masterclass de exceptie, la care vor fi invitati toti absolventii si profesorii scolii
  • Peste 250 de participanti sunt asteptati la aceasta editie

De vineri, 21 octombrie, reincepe #ScoalaFlanco, academia de cursuri gratuite initiata de Flanco. Cea de-a treia editie este dedicata tinerilor pasionati de blogging, care isi doresc fie sa porneasca, fie sa dezvolte propriul blog specializat.

 

"Social media nu mai este de mult un simplu mijloc de exprimare in spatiul public”, spune Andrei Cismaru (Digital Marketing Manager Flanco Retail).
"Utilizat corect, a devenit un instrument care ofera voce pasiunilor tale si le poate transforma, mai departe, intr-un business. Si cum incercam mereu sa imbinam utilul cu placutul, suntem primii atrasi de aceste cursuri. Stim ca drumul de la pasiune la business nu este unul usor, asa ca ne bucuram ca #ScoalaFlanco, un proiect de traditie pentru noi, este o punte de legatura intre cei aflati la inceput de drum si personalitatile din online pe care le admira, de la care pot “fura” inspiratie si sfaturi valoroase."

 

“Orarul” celei de-a treia editii de #ScoalaFlanco cuprinde patru cursuri aplicate, centrate pe patru specializari tot mai apreciate de cititori: bloggingul de tehnologie, de parenting, de travel si de design. Cursurile de patru ore au loc in spatiul de relaxare din magazinul Flanco Baneasa (langa Mobexpert, la parter), transformat intr-una dintre cele mai tehnologizate “sali de curs”, si vor fi presarate cu exercitii practice, teme pentru acasa si premii pentru participanti. Calendarul cursurilor include:

  • 21 octombrie – #tehnologiepesteasteptari, cu Victor Kapra. Inscrieri incheiate;
  • 28 octombrie – #parentingpesteasteptari, cu Ioana Chicet-Macoveiciuc. Inscrieri pe printesaurbana.ro, intre 14-24 octombrie;
  • 4 noiembrie – #travelpesteasteptari, cu Razvan Pascu. Inscrieri pe razvanpascu.ro, intre 21-31 octombrie;
  • 10 noiembrie – #designpesteasteptari, cu Adela Parvu. Inscrieri pe adelaparvu.com, intre 28 octombrie-6 noiembrie;
  • 11 noiembrie – #contentpesteasteptari, Masterclass cu Loredana si impresarul sau, Alex Tomulescu, moderat de Cristina Bazavan. Inscrieri pe loredana.live, intre 31 octombrie-7 noiembrie, locuri limitate.

 

Participarea la #ScoalaFlanco este gratuita. Doritorii trebuie sa se inscrie pe blogurile profesorilor, in perioada mentionata, si sa ii convinga ca isi doresc sa participe. Dintre solicitanti, acestia vor selecta cate 40 de cursanti, pentru fiecare intalnire.

 

"Pentru ca vrem sa le multumim tuturor profesorilor si absolventilor de #ScoalaFlanco, celor care au acceptat provocarea unui proiect aflat abia la inceput, in aceasta editie le-am pregatit o surpriza – un Masterclass cu totul special, in care Loredana va povesti in premiera despre un produs cu un #contentpesteasteptari, pe care se pregateste sa il lanseze", spune Andrei Cismaru.

 

Evenimentul este o premiera absoluta si in cariera Loredanei, fiind primul Masterclass pe care artista il sustine in peste 30 de ani de activitate. Masterclass-ul va prezenta – ca o punte peste ani – resursele de comunicare in industria muzicala din anii de inceput ai artistei, fata in fata cu prezentul, si va fi un pretext pentru o lansare cu totul neobisnuita si #pesteasteptari.

La Masterclass, care va avea loc intr-una dintre salile de cinema din Grand Cinema & More, Baneasa Shopping City, Flanco va invita toti absolventii scolii, dar va pune la dispozitie locuri si pentru noi participanti. Samsung va fi partenerul Flanco in cadrul acestui eveniment.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related