Al doilea Fashion Show ZAIN – Design Expressions: spectacol la castel

Al doilea Fashion Show ZAIN – Design Expressions: spectacol la castel

Festivalul de design ZAIN - Design Expressions, susținut de UniCredit Bank – Banca Industriilor Creative și-a conturat o identitate aparte prin manifestările curajoase care îl deosebesc de restul evenimentelor din acest domeniu. În rândul activităților organizate sub umbrela ZAIN, există proiecte cu o personalitate distinctă, crescute cu grijă și atenție pentru detalii, al căror impact asupra comunității se simte tot mai puternic. Un astfel de proiect marca ZAIN este Fashion Show-ul – prezentări de modă în decoruri arhitecturale deosebite.

Cel de-al doilea Fashion Show ZAIN – Design Expressions are loc ca și anul trecut într-o locație absolut specială, pe care echipa ZAIN o va aduce la gloria de altădată pentru o seară. Este vorba despre Castelul de la Răscruci, o capodoperă arhitecturală neoclasic eclectică, cu un interior impresionant conservat, care spune o poveste transilvăneană de mult uitată. Alăturarea pieselor create de fashion designeri contemporani cu acest castel din secolul al VIII-lea, pe un soundtrack actual este mai mult decât surprinzătoare, accentuând exact spiritul ZAIN: proaspăt, liber, experimental. 

ZAIN Fashion Show 2016 va aduce împreună 4 designeri vestimentari români: Raul Lazăr, Crina Bulprich & Lucian Rusu și Ioana Ciolacu. Va fi un show complex cu peste 40 de ținute prezentate publicului. „Sunt foarte încântată să ajung în frumosul Cluj și să îmi introduc aici brandul, pentru prima dată. Știu că va fi foarte pe gustul clujenilor! ZAIN este evenimentul perfect pentru acest lucru, deoarece pune designul de orice fel într-un context bine meritat.” – spune Ioana Ciolacu.

„Anul acesta vă vom prezenta 3 colecții minunate, într-o locație pe care abia așteptăm să o descoperiți. E vorba despre colecția AW 2017 – Ready to Wear a Ioanei Ciolacu, colecția Cube a Crinei Bulprich și Lucian Rusu - o colecție capsulă, inspirată fundamental de celebra pictură a artistului rus avangardist Kazimir Malevich și colecția de absolvire a lui Raul Lazăr – Mold/Mucegai. Le mulțumim că s-au alăturat proiectului nostru și vă așteptăm cu drag la castel!” Alexandra Mihali, Project Manager ZAIN

Vă reamintim că în 2015, cu sprijinul Eparhiei Reformate din Ardeal, Fashion Show-ul ZAIN s-a petrecut în Biserica Reformată de pe strada Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca, pe muzica sopranei Simona Băltog și a pianistei Adela Bihari, în regia artistică a lui Cristian Avram, prezentând creațiile designerilor Ovidiu Pop și Irina Voinea. De asemenea, colecțiile celor doi au fos completate de accesorii create de INDEE, Prototip Studio, Raluca Buzura, Meze Headphones Pantofi oferiți de Mihaela Glavan / SEPALA.

ZAIN Fashion Show 2016 va fi așadar o experiență absolut specială datorită ambianței contrastante, care va stimula senzorial audiența din toate punctele de vedere. Împreună cu UniCredit Bank aprindem luminile unuia dintre castelele Clujului și aducem design-ul românesc într-un decor de basm.

Vă așteptăm vineri, 4 noiembrie, la Castelul Banffy din Răscruci. Fashion Show-ul va începe la ora 19:00. Accesul se realizează pe baza completării unui formular de înscriere ce poate fi accesat online și pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj. Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. Mulțumim UniCredit Bank – Banca Industriilor Creative pentru suport.

Parteneri: Aqua Carpatica, Kumpania, UBER

Parteneri media: Revista Atelierul, Beau Monde, Designist, Experimentalist, Radio Guerrilla, IAA YP Cluj, Igloo Media, IQads, Modernism, Republica, SUB25, The Institute, Webcultura, Revista Zeppelin, Zile și Nopți

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related