Anca din Casa: Altii fac yoga sau goblenuri. Eu mi-am gasit linistea in caligrafie

Anca din Casa: Altii fac yoga sau goblenuri. Eu mi-am gasit linistea in caligrafie
Foto: Csaba Orbán

Pe Facebook e Anca din Casa (nume cu care s-a ales de la un prieten, la inceputurile ei de barman), multi o stiu drept Anca din Control. Oricum i-ar spune, pe Raluca Elena Plesoiu o stie cam toata lumea din Bucuresti si e posibil sa nu existe individ pe care sa nu-l fi fericit, la un moment dat, cu un cocktail bun.

Din decembrie 2015, Raluca s-a apucat de caligrafie. Simtea nevoia sa-si goleasca mintea, sa se relaxeze. Mentor i-a fost Bianca Dumitrascu, multa vreme Art in agentii de la noi, acum studenta de typography in Barcelona.

Credea ca o sa stie sa scrie din prima, dar a descoperit ca trebuia sa treaca, mai intai, prin pagini intregi de bastonase, cerculete, linii, semicercuri. Alte invataminte si curiozitati despre ce motiveaza un om sa se apuce de caligrafie, ne zice chiar ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related