[Culinăreală de agenție] Carla's Beans cântă în premieră la Cupa Agențiilor la Gătit by Lidl

[Culinăreală de agenție] Carla's Beans cântă în premieră la Cupa Agențiilor la Gătit by Lidl

"Mai bun decât originalul" ar putea fi headline-ul urmatoarei echipe participante la Cupa Agențiilor la Gătit by Lidl, care se apropie repejor.

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, în premieră pe 9-11 noiembrie, vor concerta la Chef Parade fetele și băieții de la Carla's Beans, strânși din GMP PRHitul momentului, produs de aceste 5 tinere talente, se numește "Wok wok, eroina" și este în topul clasamentului mansardei IQads, pe ziua de astăzi cel puțin. 

În următoarele săptămâni, OZA, Raluca, Alin, Vania și Adriana se pregătesc de lansarea unui alt șlagăr culinar despre care nu știm decât că e cu sfeclă. 

De ce sfeclă? Pentru că, deși mai există ciudați, e dificil ca o noapte nebună de satisfacții gastronomice să înceapă cu derivate ale acesteia. Până intră Carla's Beans în bucătărie.

 

Participarea la Cupa Agentiilor la Gatit

Ne-am gândit la fiecare întâlnire încheiată de foame, fiecare mail pe care l-am trimis mai repede din dragoste pentru pauza de prânz, fiecare discuție care, indiferent de subiectul tratat, ajunge într-un final la detalii despre meniuri și preferințe culinare – adică această pasiune comună care ne unește: mâncarea delicioasă..

Wannabe bucătarii din acest an din GMP PR sunt: OZA - Octavian Gheorghe, Raluca Marinescu, Alin Paraschiv, Vania Pierșinaru și Adriana Șandru.

 

Functiile din bucatarie

OZA - “Orator feliator"
Alin – “Cuţitar Secund”
Raluca – “Legumar șef”
Vania – “Secretul din grădină”
Adriana – “Crema cremelor”

 

Motivati alegerea ingredientului sfecla

Pentru că e dulce și sanatoasă și memorabilă? Și pătează? Și nu știm câți stiu că se pot face si lucruri cu adevărat serioase și delicioase din ea :D E surprinzătoare.

 

Nume si logo

Ne numim Carla’s Beans pentru că am vrut ceva multicultural, fasolea puternic inradacinata in cultura romanească și un plus de “peste Prut” să inspirăm mai departe generații întregi de iubitori ai solidarității. Și, mă rog, e caterincă, e “pe val”. Și wok wok, eroina, wok wok eroina :)) 

 

Experiență și antrenament într-ale gătitului

OZA: Eu, personal, sunt specializat pe omlete, încă din copilărie. Pentru că, nu-i așa, dacă ai ouă, poți face orice, sky is the limit. Utima dată am gătit o omletă pentru Aron.

Alin: Specializat in retete dulci, sarate si piperate, ultima oara am gatit duminica un Risotto cu pui si legume, pentru Alba si Max, cele 2 patrupede ale familiei.

Raluca: Șefă la salate și legume. Pe lângă sălățele preparate like aproape în fiecare seară, ultimele țeste în bucătărie au inclus un risotto din conopidă și ciuperci și arancini di riso cu sos roșu.

Vania: Gătesc pentru mine și pentru cei iubiți pentru că ne place să mâncăm bine. Între 2013-2014 găteam aproape în fiecare săptămână colivă pentru spectatorii care veneau la Conversații cu Mafia – n-am primit niciodată reclamații! :)

Ultimul preparat – pulpițe de rață bine condimentate la slow-cooker (I know, I am that lazy!) cu piure de cartofi.

Adriana: Sunt regina maionezelor și îmi place să prepar tot felul de creme. Nu mi s-a tăiat niciodată maioneza, motiv pentru care încă din copilărie mama obișnuia să mă pună pe mine să mă ocup de ea când făceam salată de vinete.

Ultima data am gătit paste milaneze cu șuncă și ciuperci (singurul preparat care  îmi iese întotdeauna bine), asta după ce am distrus un risotto (i-am pus prea mult vin ab) și-am zis că nu mai risc cu experimentele.

 

Unde vă găsiți inspirația pentru gătit?

Fiecare dintre noi are un idol în bucătărie și ne regăsim într-o multitudine de stiluri și culturi culinare, dar avem în comun pasiunea pentru Paprika TV, tocmai datorită diversității. Suntem o echipă mixtă, colorată, extra-condimentată, unită de această dată de ... sfeclă :)

 

Cum vă pregătiți pentru Cupa?

Ne antrenăm prin agenție, în cantonament de vreo două săptămâni deja, am testat pe pielea și papilele gustative ale colegilor-se pare că se bucură de rezultate și ne cer să gătim mai des. Suntem atât de implicați încât am trimis membri ai echipei peste hotare, să culeagă inspirație. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related