Ultimele zile de înscrieri pentru Startarium Pitch Day, competiția cu premii de 100.000 de euro

Ultimele zile de înscrieri pentru Startarium Pitch Day, competiția cu premii de 100.000 de euro

Au mai rămas câteva zile de înscrieri pentru Startarium Pitch Day, cea mai mare competiție din România dedicată startup-urilor, în urma căreia vor fi acordate premii în bani în valoare de 100.000 de euro, cu marele premiu având valoarea de 70.000 de euro.

Până pe data de 4 noiembrie pot aplica startup-uri din România care au cel puțin un an de funcționare și o vechime de maxim 3 ani.  De la industrii creative, IT, educație, sănătate, până la transport și logistică, resurse umane sau vânzări, se pot înscrie afaceri din orice domeniu de activitate.

În urma unei selecții care urmărește oportunitatea afacerii și potențialul ei de creștere, analiza modelului de afacere precum și strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiară și sustenabilitatea pe termen lung, experiența și angajamentul echipei de management, vor fi selectate startup-urile prezente la Pitch Day, organizat pe 23 noiembrie, la Hotel Radisson Blu din București.

Evenimentul este deschis publicului larg, care este invitat să participe și la o sesiune de panel-uri pe diferite teme de interes legate de antreprenoriat, susținute de profesioniști din lumea de business.

“Finanțarea afacerii reprezintă, pentru majoritatea antreprenorilor, o provocare. Cu ajutorul Startarium Pitch Day încercăm să identificăm și să sprijinim acele startup-uri care au potențialul de a crește, de a deveni o referință atunci când vorbim de antreprenoriatul din România”, a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

Conform barometrului afacerilor de tip startup din România realizat de EY în parteneriat cu Impact Hub, accesul la finanțare reprezintă unul dintre principalele obstacole în ceea ce privește lansarea și dezvoltarea unei afaceri în România.

Startarium este o inițiativă Impact Hub cu sprijinul ING Bank.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related