QB Promotion devine MPC Brand Activation

QB Promotion devine MPC Brand Activation

La implinirea a 15 ani de activitate pe piata romaneasca, aniversata pe 10 semptembrie 2016, agentia QB Promotion anunta o noua identitate, special creata pentru acest moment si totodata repozitionarea viziunii sale de business sub un nou slogan: MPC brand activation - we create iMPaCt!

"Prin sloganul "we create iMPaCt", vrem sa facem mai vizibila viziunea noastra de business, aceea de a le oferi clientilor nostri solutii creative care sa genereze iMPaCt prin campaniile care le desfasuram impreuna si de care sa beneficieze pe termen lung", declara Dan Laszlo (Managing Director al MPC Brand Activation).

"Ne propunem sa fim alaturi de partenerii nostri, ca si cum am face parte din echipa lor, atat in timpul, cat si post-campanie, astfel sa ne asiguram ca impreuna livram experiente care sa integreze valorile brandurilor pentru care activam.
Este nevoie de energie, timp si creativitate pentru gasirea unor abordari noi de fiecare data, insa suntem mandri ca avem competentele necesare sa facem acest lucru, mai spune managerul companiei.

Noua pozitionare este rezultatul parteneriatului cu agentia MPC trade marketing services care a inceput in urma cu un an si care ne-a ajutat sa devenim mai flexibili si rapizi in implementarea proiectelor, dar si sa ajungem oriunde la nivel national", declara Dan Laszlo.

 

"Pe parcursul activitatii noastre de agentie am desfasurat proiecte care au necesitat idei creative de implementare, concepte special create pentru anumite branduri sau experiente reprezentative pentru brand si de efect pentru consumatori pe care noi le-am gandit si transformat in realitate, impreuna cu clientii nostri. De acum repozitionarea noastra ne va ajuta in transmiterea complexitatii serviciilor noastre mult mai simplu si mai clar", spune Ana Voicu (Client Service Manager al MPC Brand Activation).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related