Nu vă mai certați, uitați-vă la pisici

Nu vă mai certați, uitați-vă la pisici

Vă mai amintiți vremurile acelea blânde în care Facebookul era pentru pisici? Nici noi. Sunt atât de infinite resursele de încrâncenare, încât nu mai a rămas loc pentru frivolități.

Resentimente și urme ale luptei încă mai miros în aer după asta. Cearta nu s-a dat pe ce a făcut omul propriu-zis, ci pe natura râsului. Dacă glumele au fost bune sau proaste și cine are sau nu simțul umorului. De o parte și de alta a taberelor s-au aruncat îndemnuri ofuscate de relaxare și armonie.

Noi le-am luat în serios și am găsit spotul acesta la Temptations, realizat de Adam&Eve/DDB Londra. Morala este simplă: nu ignorați pisicuțele, că ar putea să vă mănânce Crăciunul.

Și, tot în demersul nostru de a readuce animalele pe Facebook, trei postere de la Sonnet, realizate de agenția Johannes Leonardo:

Restul este irrelephant:

 

via GIPHY

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related