Lecția cu gradele de comparație

Lecția cu gradele de comparație

Multă vreme, unii și unele dintre noi s-au tot întrebat ce legatură are, oare, Sisi, împărăteasa din Austria, cu Sissi, șunca din România. Ei, oamenii cu șunca au observat dilemele noastre, la monitorizarea online, au ținut minte și-acum ne explică într-un spot, s-ajungă la toată lumea.

Pe scurt, prințesa asta, care ținea la silueta ei, deci de-aia nu mânca grăsime, a inspirat oamenii de la Caroli să scoată și ultimul firicel de grăsime din carne.

Dupa ce terminați de cântat, odată cu off-ul, „o fată fină ca ea merită aprecierea mea” și după ce cădeți serios pe gânduri despre care este, de fapt, dovada supremă de apreciere pe care o putem arăta femeilor, vă rog să observați că aceasta este și o subtilă lecție de gramatică, capitolul gradele de comparație ale adjectivului. Dovada: de la mai vechiul „Sissi este o șuncă foarte fină” am ajuns, iată-ne, la „Sissi, șunca din ce în ce mai fină”.

Râdeți, sigur, dar voi ce-ați făcut ultima oară din apreciere pentru femei? Credeți că florile contează? Sau plimbările? Faceți și voi o șuncă cu puțină grăsime și mai vorbim apoi, da?

Am mai zice și despre cum știința spune că problema noastră e cu zahărul, nu cu grăsimea, dar așa ne-au făcut unii să credem, că aveau niște interese, și despre sexism, dar încă n-am terminat de cântat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related