Inspiratie in bucatarie cu Electrolux si aburinbucate.ro

Inspiratie in bucatarie cu Electrolux si aburinbucate.ro

Electrolux Romania a lansat anul acesta aburinbucate.ro, o platforma inedita ce isi propune sa ofere pasionatilor de gatit idei si solutii de pregatire a retetelor intr-un mod cat mai natural, prin folosirea tehnicii de preparare cu abur.

Pe aburinbucate.ro puteti descoperi retete ingenioase, sesiuni live de cooking, precum si modalitati practice de utilizare a echipamentelor de gatit Electrolux.

”Platforma aburinbucate.ro a fost special gandita pentru a evidentia tehnica gatitului cu abur, o tehnica extrem de simpla, cu rezultate excelente.

Aburul da savoare oricarui fel de mancare, pastreaza toti nutrientii alimentelor si ajuta la formarea unei cruste crocante la exterior si la pastrarea unui interior fraged, indiferent ca vorbim despre carne sau specialitati de patiserie.

In timpul sesiunilor live, vizitatorii sunt incurajati sa adreseze intrebari, in sectiunea dedicata si sa se inscrie pentru a primi vouchere de reducere la echipamentele noastre de gatit”, a explicat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager, Electrolux Romania.

Accesand platforma aburinbucate.ro, veti afla cum echipamentele Electrolux transforma orice reteta in preparate de exceptie, similare celor realizate in restaurantele de top.

Totodata, in timpul sesiunilor de Live Stream, dar si in afara programului in direct puteti adresa intrebari expertilor Electrolux, iar acestia va vor raspunde in cel mai scurt timp si va vor ajuta cu informatiile de care aveti nevoie.

Gasiti mai multe informatii pe aburinbucate.ro, electrolux.ro sau pe pagina facebook.com/Electroluxromania

 

Electrolux este unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, care indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici si profesionisti.

Produsele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Avand in portofoliu branduri respectate, precum Electrolux, AEG, Zanussi si Frigidaire, grupul vinde anual peste 60 de milioane de produse in mai mult de 150 de tari.

In 2015, Electrolux a inregistrat vanzari de 124 miliarde de coroane suedeze, avand aproximativ 58.000 de angajati. Pentru informatii suplimentare, accesati: www.electroluxgroup.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related