[Culinăreală de agenție] Spuneți repede "Zăgătim zăgătește zăgătind cu spor". Ascultarea, la Cupa Agențiilor la Gătit by Lidl

[Culinăreală de agenție] Spuneți repede "Zăgătim zăgătește zăgătind cu spor". Ascultarea, la Cupa Agențiilor la Gătit by Lidl

Încă o echipă debutantă la Cupa Agențiilor la Gătit by Lidl, care mai că stă să înceapă la Chef Parade. Se numește Zăgătim, vine din partea Zaga Brand și membrii ei fac parte din tabăra acelor eroi care nu sunt neapărat ași într-ale gătitului, dar care vor să parcurgă împreună acest drum inițiatic care, în cazul de față, este presărat cu chilli iute.

Pentru marea culinăreală, Ana, Andra, Roxana și Cristian se pregătesc cu meditație dimineața, zbenguială la prânz, repetarea rețetei seara și incursiuni în frigider pe tot parcursul zilei. Îi cunoaștem într-un preview mai jos; versiunea full o vedeți în acțiune la Cupă, de săptămâna viitoare:

 

"Hai să participăm la Cupă" 

Totul a plecat de la întrebările voastre funny pe wall-ul Zaga Brand. V-am povestit cum vin rodiile la noi în salată, de bună voie. La fel venim și noi, plus ceva sare în bucate.

Echipa este formată din cei mai curajoși dintre noi - oameni care nu au gătit niciodată pe bune, dar fac zilnic chestii împreună: Ana Oprea, Andra Anastasiu, Roxana Burghină și Cristian Teodorescu.

Ca ingredient, am ales chilliul iute, ne-am gândit că e cam ca Zag: pretty serious și a little bit crazy.

 

Diviziunea muncii

Agitatorul de sosuri: Roxana Burghină, specialist în bucătăria personală, jonglează cu orice sosuri și picanterii, din Asia până la Bacău.

Cuțitul tocilar: Ana Oprea, fost răsfoitor de rețete la Good Food, spune că a citit mult la viață ei și asta contează în momentul în care dai în clocot.

Bătătorul de verdețuri: Cristian Teodorescu, orice i-ai da sau face, sigur te va mai bate la cap cu ceva, până la sfârșit când aruncă ceva proaspăt pe farfurie pentru un super plating.

Hot mama: Andra Anastasiu știe să facă excelent ochiuri prăjite, dar dacă sare uleiul încins, se sperie și fuge (câteodată la mama, să le termine ea).

 

Cum vă numiți, cum vă reprezentați grafic?

Noi suntem Zăgătim, o combinație între Zaga Team și "Să gătim". La cooking nu prea ne luăm în serios, așa că în logo puteți observă punctele noastre tari într-ale gătitului: brațele . Totul ambalat în culorile noastre.

 

Antrenamente culinare. Desfășurate împreună și/sau separat

Tăieturile de la degete și mușchii brațelor dau mărturie experienței noastre. Și le vedem profund, dar rar, cam cât și gătim. Am mâncat obsesiv împreună și separat.

 

Unde se află inspirația

Mărturisim, de cele mai multe ori o găsim în frigider. Alte dăți apelăm la pasiuni. Unora ne place Orientul, deci o dăm cu mâncăruri orientale, alții îl urmăresc pe Jamie, iar cineva, și nu dăm nume, mai bălește câteodată la Paprika TV când e la sală.

 

Cum vă pregătiți pentru ediția de acum?

Începem cu meditația de dimineață, continuăm cu zbenguiala de la prânz și încheiem cu repetarea onestă a rețetei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related