Targ regal de handmade la Palatul Stirbei, 4-6 Noiembrie

Targ regal de handmade la Palatul Stirbei, 4-6 Noiembrie

Incepand de astazi, 4 noiembrie 2016 si pana duminica 06 noiembrie 2016, inclusiv, intre orele 9 si 21:00, te asteptam la Targul Regal Palatul Stirbei, situat in Calea victoriei nr 107.

Artisti bijutieri, artisti-maiestri in crosetat si tricotat sau impaslirea lanei, designeri de obiect si vestimentari, va vor intampina cu creatii handmade, pe durata week-end-ului. Ruginiul superb al acestei toamne se regaseste in bijuterii de o frumusete rara, sofisticate dar si simple, prin candoarea lucrului facut cu sufletul. Tinutele adecvate acestui sezon si nu numai, de o finete rara, cu amprenta creatorilor de frumos vor fi si ele aici.

Picturile pe genti si incaltaminte, tablourile va vor purta intr-o lume de poveste. Tehnica decoupage precum si florile naturale imbracate in rasina va vor cuceri! Tinutele portului popular romanesc dar si tinutele de seara, se afla si ele aici, stralucind prin naturalete si gratie.

Vrei sa vezi o poveste? Un basm frumos dar real? Vrei sa te simti minunat printre creatorii de arta si frumos? Nu sta in casa! Hai la o cafea, arta este aici. Regalul a revenit.
Eveniment organizat de Alina Rontescu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related