Transportatorii de top ai Romaniei vs LedGo

Transportatorii de top ai Romaniei vs LedGo

Cele mai mari nume din industrie au prezentat la Bucuresti ultimele noutati din transporturi – rutiere, maritime, aeriene, feroviare, canale logistice si expeditii, curierat, shipping, solutii IT, unde LedGo a avut onoarea sa amenajeze standul expozitional al companiei ASG WIND TRANSPORT.

Translogistica este unul dintre cele mai importante evenimente despre logistica si transport din Romania, din Europa si Europa de est.

In urma discutiilor cu Sorin Rapan, managerul operatiuni al companiei AWT, s-a ajuns la concluzia ca un design concept-bar ar fi o varianta buna pentru ei. 

Mobilierul LedGo este foarte usor sa-l integrezi in orice cadru. Acesta poate crea o atmosfera placuta si sa tina ritmul cu tonul evenimentului. Desigur, motto-ul companiei la acest eveniment a fost: “Keep calm ! ASG is handling it!

LedGo a mentinut “atmosfera de calm” cu Barul Wave, Mesele Cocktail ICE, Led Lounge, Scaune Bar - o parte doar din portofoliul acesteia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related