Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl anunta juriul si structura celor 3 zile de competitie

Gata, ingrasatul porcului nu prea mai functioneaza cand vine vorba de gatit. V-am tot instigat la pregatiri de weekendul trecut, v-am motivat cu anvergura competitiei, v-am zis de pregatirile rivalilor, v-am pus pe tava si gif-uri.

Oricat de eficiente ar fi fost tacticile noastre, momentan lucram cu doua certitudini mari si late: maine se va fi ales noul presedinte al Statele Unite si, indiferent de optiunile americanilor, va incepe Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl la Chef Parade (in Metropolis Center la parter, pe Strada Grigore Alexandrescu 89-97).

Mai jos va prezentam atat structura evenimentului pe larg, cat si membrii juriului pentru cele 3 zile de competitie.

 

Program

Avem 3 serii de cate 3 echipe in calificarile din primele doua zile, pe 9 si 10 noiembrie, cu incepere de la ora 9.30. In ambele zile, echipele vor trece prin doua probe: proba principala Lidl (70 de minute) si proba speciala "Abur in Bucate" Electrolux (60 de minute).

Cele mai bune 8 agentii trec mai departe, urmand sa se intalneasca pe 11 noiembrie, cand vor gati in doua serii de cate 4 echipe, trecand prin proba speciala "Aperitive inspirate, nascute din curiozitate" Floare de Luna (20 de minute) si proba finala Lidl in care vor gati acelasi preparat per serie, dupa un brief tras la sorti (70 de minute), incepand cu ora 10.00.

Castigatorii vor fi anuntati - si premiati - vineri seara.

 

Juriul

Agentiile ce se confrunta in prima zi a calificarilor vor gati si prezenta creativ in fata juriului format din Maria Parvuleasa (PR Manager, Lidl Romania), Mugur Marinescu (Trainer, Electrolux), Ana Naie (Food coach, Easy Peasy), Alexandru Cirtu (Bucatar, Culinar Show) si Mircea Nadaban (Manager, Chef Parade).

A doua zi a calificarilor o aduce in juriu pe Oana Titica (Food writer, Chicineta), alaturi de membrii sus-mentionati Maria Parvuleasa (Lidl Romania), Mugur Marinescu (Electrolux), Alexandru Cirtu (Culinar Show) si Mircea Nadaban (Chef Parade).

Juriul din Finala il aduce in fata publicitarilor pe Chef Florin Dumitrescu, pe care vor trebui sa-l impresioneze si cu vorba, si cu gustul. Andreea Turean (Brand Manager, Halewood Wines & Spirits) este al doilea nou-venit in juriu, careia i se alatura Mugur Marinescu (Electrolux), Alexandru Cirtu (Culinar Show) si Mircea Nadaban (Chef Parade).

Criteriile dupa care se face evaluarea sunt cele deja stiute:

  • Creativitate: utilizarea creativa a ingredientului secret/special, conceptul culinar, speech-ul de prezentare, numele preparatului 40%;
  • Tehnica: gustul, platingul, curatenia blatului 40%;
  • Teamwork : strategia de lucru, impartirea rolurilor, coerenta prezentarii 20%.

Acum ca stiti, veniti sa cuceriti.

 

Partenerii evenimentului

Despre Lidl
De la intrarea pe piata romaneasca in 2011, Lidl a devenit unul dintre cele mai  importanti retaileri din Romania. Lidl dispune astazi de magazine in mai toate tarile europene si este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de tip discount din Europa. Cucerirea de noi piete, in care  ofera clientilor calitate maxima la cele mai avantajoase preturi,  ramane si pe viitor obiectivul Lidl cel mai important. 

Despre Electrolux
Cu aproape 100 de ani de experienta in realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari profesionisti din Europa, Electrolux aduce excelenta culinara atat in cele mai renumite bucatarii ale lumii, cat si in casele utilizatorilor.

Pe platforma The Secret Ingredient, Electrolux propune in fiecare luna un ingredient secret, insotit de informatii despre istoria, valorile nutritive, retete si trucuri de folosire in meniul de zi cu zi. Astfel, Electrolux aduce excelenta in bucatarie nu doar prin tehnologie de top, ci si prin informatii si sugestii care dezvolta creativitatea culinara. Toate sfaturile culinare sunt oferite de Electrolux in parteneriat cu Chefi profesionisti.

Despre Halewood
Grupul International Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producator si distribuitor independent de bauturi din Marea Britanie, activand de peste 35 de ani pe piata. In Romania, Halewood Wines & Spirits detine peste 350 de hectare de vita de vie plantate in perioada 2002-2009, in unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale tarii: Dealu Mare si Murfatlar. Pe langa brandurile de vin proprii, in portofoliul companiei se regasesc si vinuri de import de la cele mai renumite case sau produse spirtoase produse de compania-mama din Marea Britanie.

Despre Chef Parade
Conceptul Chef Parade este adus si dezvoltat in Romania de catre Privileg Catering. Intr-un spatiu modern, Chef Parade Cooking School gazduieste cursuri de gatit, petreceri, workshop-uri si team building-uri pentru corporatii, adresandu-se tuturor celor care vor sa invete, sa se relaxeze sau sa-si desavarseasca abilitatile culinare.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al patrulea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". 
Scriem retetarul Cupei la Gatit inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, Culinar.ro si Radio Guerrilla.



Subiecte

Sectiune



Related