Status de campanie: Fără salam la Masa Tăcerii și fără rufe puse la uscat pe Coloana Infinitului

Status de campanie: Fără salam la Masa Tăcerii și fără rufe puse la uscat pe Coloana Infinitului

Dupa tratative cu copii in spatele usilor, haiduci, Fuego si mame, ce ar putea urma? O disputa la Masa Tacerii, caci mesajul operelor de arta sta, mereu, in ochii privitorilor. Daca mai sunt si politici, cu atat mai bine.

Ne-am propus sa va tinem la curent cu ce se intampla in campania electorala, ca numai maine nu e 11 decembrie si candidatii au multe resurse de a uimi internetul.

Victor Ponta are un mesaj de la Targu Jiu pentru Domnul Iohannis cu trei semne de exclamare. In mai putin de o ora, video-ul a facut 39.000 de views, 500 de shares si 2,7 mii de Like-uri.

 

Victor Ponta ii spune asa presedintelui:

„Domnule presedinte Iohannis, ma aflu la cea mai noua atractie turistica din Targu Jiu, scaunul pe care dumneavoastra ati stat. Vreau sa va rog sa invatati ca pe Masa Tacerii nu se mananca nici salam sasesc, Poarta Sarutului nu se inchide si pe Coloana Infinita nu se atarna rufe la uscat! Daca o sa invatati mai multe despre Romania sunt convins ca o sa ne respectati mai mult”

Comentatorii ii explica lui Victor Ponta, printre altele, ca daca vrei sa corectezi pe cineva, ar trebui sa stii cum: e vorba de Coloana Infinitului, si nu de Coloana Infinita.

Faptul ca presedintele s-a hodinit putin pe opera de arta a lui Brancusi a nascut, la vremea cu pricina, multe dezbateri furioase in inima poporului internautic si ele au ajuns pana la critici, care incercau sa explice care a fost intentia artistului cand a creat Masa Tacerii.

Altii s-au multumit sa creeze, la randul lor, capodopere specifice internetului:

Adica, nici macar Trump si Hillary nu s-au certat pe opere de arta. Romania - SUA: 1-0. Ceea ce uram si Nationalei, diseara. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related