Cosmin Lacatusu (Create Direct): Trendul in materie de generare de leaduri este sa livrezi clientului intalnirea cu prospectul respectiv sau chiar sa realizezi vanzarea

Creatie si productie de marketing direct - cu aceasta specializare intra Create Direct pe piata de comunicare din Romania in anul 2004, ca parte a grupului Mediapost Hit Mail. Pe timpul crizei din 2008-2009, agentia a trecut de hopul unui client care reprezenta 60%-70% din business-ul total, concentrandu-si eforturile spre largirea portofoliului de clienti.

In prezent, Create Direct are o echipa proprie de 11 oameni (dar cu posibilitate de extindere imediata, via Mediapost Hit Mail) si lucreaza pentru clienti precum: Bosch, Dow Seeds, Fabryo, Microsoft, Rehau, Saint Gobain sau Xerox.

Cosmin Lacatusu (Executive Manager, Create Direct), ne spune mai multe despre inceputul, evolutia si provocarile agentiei in randurile de mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Create Direct

Create Direct is an end-2-end direct marketing company, part of Mediapost Hit Mail Group. We offer complete marketing solution for our clients. Our main clients are Bayer CropScience, Fabryo, Bosch, Microsoft,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated