Gata. Pauză de zâmbit și de îmblânzit

Gata. Pauză de zâmbit și de îmblânzit

Dacă tot suntem îmbrânciți, zilnic, cu tot felul de știri îngrozitoare, ne putem întoarce oricând în brațele publicității să uităm pe ce lume trăim și să ne simțim un pic mai bine. 

Iar ea își face treaba conștiincios, ne alină, ne spune că oamenii sunt buni și lumea e frumoasă, shhh, shhh, haide, zâmbește, ne șoptește ea, mâine oricum va fi mai rău.

Îi preluăm și noi misiunea și ne propunem să vă facem să zâmbiți. Măcar câteva secunde pe zi. Bret McKenzie, de la Flight of the Conchords, a compus o melodie numai bună pentru asta, în noul spot realizat de AMV BBDO și Passion Pictures.

Dacă un câine săltăreț a dat startul oficial al sezonului festiv în publicitate pentru John Lewis, era rândul celor de la Sainsbury's să supraliciteze cu o reclamă de Crăciun.

Regizat de Sam Fell, spotul ne aduce aminte că oamenii sunt buni:

În culisele reclamei:

Și pentru că tot ne-am luat în serios misiunea de a combate încruntările aferente acestei perioade, încă două spoturi de anii trecuți.

2015:

2013 :

Zâmbiți, și mâine este o zi. Trebuie doar să găsești reclama potrivită pentru ea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related