Mediafax Group lanseaza 13 programe video - 20 de ore de continut video nou, original, in fiecare saptamana

Mediafax Group lanseaza 13 programe video - 20 de ore de continut video nou, original, in fiecare saptamana

Mediafax Group lanseaza in piata locala de video content si advertising online 20 de ore de continut video nou, original, in fiecare saptamana.

Cu 13 programe video diferite, Mediafax Video contine atat emisiuni ale titlurilor consacrate la nivel national, precum Ziarul Financiar, ProSport, Mediafax, Gandul, CSID, Go4IT, ori Descopera, cat si productii inedite, precum Declaratia zilei.

Programele sunt realizate in proportie de 100% cu resurse interne Mediafax, urmeaza afinitatile brandurilor si pot livra atat formatele clasice de publicitate (in-stream, preroll, midroll si postroll), cat si elemente grafice in timpul productiei (product placement).

Ziarul Financiar si ProSport produc formate de tip talk show– „ZF Live”, respectiv „Prosport Live” - in studiourile redactiilor, cu formate de 60 de minute, intr-o frecventa zilnica, unde sunt analizate principalele subiecte ale zilei.

Gandul prezinta « Interviurile Gandul », o emisiune de 1 ora cu frecventa saptamanala si moderata de Clarice Dinu, si « Omul si Gandul », un talk show saptamanal cu o durata de 20 de minute despre viata publica si evenimentele de ultima ora, moderat de Eugen Istodor.

Stirile zilei sunt prezentate de « Mediafax Headlines », « ProSport Headlines », « Gandul Headlines », « Go4IT News », « ProMotor News » si « Descopera acum », formate video de 1 minut cu frecventa de minim o productie pe zi, de luni pana vineri.

Cu o durata de pana la 5 minute si o frecventa saptamanala, « ByCSID » combina credibilitatea brandului CSID cu divertismentul, intr-o forma usor de consumat, trucurile de infrumusetare ale celebritatilor, dar si cele mai pertinente sfaturi despre sanatate si stil de viata, generand nu doar continut informativ de calitate, ci si interactiune cu audienta tinta.

« Declaratia zilei » incheie oferta Mediafax Video cu cele mai importante declaratii publice din cadrul unei zile.

Programele sunt distribuite pe site-urile Mediafax si amplificate pe paginile de Facebook ale brandurilor grupului, care totalizeaza peste 2.8 milioane fani, oferind astfel clientilor de publicitate un reach comparabil cu cel al televiziunilor.

ThinkDigital Romania, parte a grupului international TDG, este partenerul exclusiv de vanzari online al Mediafax Group. Echipele ThinkDigital si Mediafax Group pot oferi clientilor si partenerilor proiecte complexe de content cu o componenta importanta si in partea de productie video.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related