Ela Craciun este primul blogger de parenting cu un milion de vizitatori unici pe luna

Ela Craciun este primul blogger de parenting cu un milion de vizitatori unici pe luna

Elacraciun.ro a devenit unul dintre cele mai citite bloguri din Romania, depasind in luna septembrie pragul de un milion de vizitatori unici. Ela Craciun devine, astfel, una dintre cele mai influente femei in blogging dupa trei ani de activitate constanta in domeniile parenting, beauty si sanatate. In social media, Ela Craciun se adreseaza unei comunitati de 168.000 de fani pe Facebook si peste 7.000 de followers pe Instagram. 

Blogul Elei se pozitioneaza in topul resurselor de informare preferate de catre femeile cu varste intre 24 si 45 de ani, interesate de un stil de viata sanatos si de moduri practice prin care sa asigure starea de bine a familei.

"Cititoarele mele stiu ca nu exista mame sau familii perfecte dar compenseaza asta cu veselia, caldura si pasiunea pentru activitatile in care se implica. In general, femeile carora ma adresez au o cariera pe care o cultiva cu pasiune si un camin care le asigura starea de bine atunci cand ajung acasa. Rolul pe care mi l-am asumat cu acest blog este sa le fac viata mai usoara. Interviurile cu medici, sfaturile specialistilor sau recomandarile personale sunt metode prin care vreau sa fiu de folos cititorilor mei", spune Ela Craciun.

 

Campanii speciale

Unul dintre secretele succesului Elei este implicarea ei in campanii speciale si initierea unor proiecte proprii. Campaniile sunt sustinute de branduri cu care Ela colaboreaza sau vedete autohtone. La finalul acestui an, Ela va sustine o campanie pentru incurajarea consumului de produse romanesti. Printre brandurile cu care Ela a colaborat in ultima perioada se numara Auchan, Carrefour, Next, Nicoro Toys, Electrolux si altele.

 

Cine este Ela Craciun?

Ela Craciun este jurnalist si om de televizune. Prezinta Stirile de weekend ale Antenei 3 si emisiunea “Numai de bine”. In viata personala se dedica celor 2 copii, Alex si Alesia iar pe blogul sau impartaseste experiente personale cu cei peste un milion de cititori.

"Nu sunt Super Woman, desi mi-ar placea. Nu pot pot salva lumea, desi mi-as dori, dar am cateva super puteri. Puterea Jurnalistului: care ma face sa caut informatia adevarata si sa contest lucrurile pana sunt convinsa ca am aflat forma corecta. Puterea Mamei: Am doi copii. Experienta pe care o are o mama cu doi copii se numeste experienta de viata. Puterea Blogului: este super puterea mea preferata, pentru ca imi ofera acces la sentimentele si informatiile venite de la cititorii mei" , spune Ela.

Ela Craciun colaboreaza din 2016 cu agentia Creative Business Management pentru realizarea campaniilor speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related