Upgrader organizeaza evenimentul "Noua generatie de antreprenori"

Upgrader organizeaza evenimentul "Noua generatie de antreprenori"

Joi, 24 noiembrie, ora 18:30, Upgrader invita noua generatie de antreprenori la un eveniment care este creat special pentru a-i ajuta sa atinga un nou nivel prin informatiile obtinute si suportul unei comunitati de antreprenori.

Evenimentul face parte dintr-un concept lunar, interactiv, care combina speech-uri de 30 minute cu pitch-uri de 3 minute. Pentru speech sunt invitati 3 antreprenori consacrati, care doresc sa impartaseasca din experienta lor si pentru pitch startup-uri care au nevoie de feedback.

Daca te afli in primii ani de activitate cu business-ul sau doresti sa lansezi unul in urmatoarea perioada, acest eveniment iti este dedicat.

 

Speakerii si temele abordate in acesta editie sunt:

Alexandru Lapusan, CEO Zitec, “Ce a fost prima data: pasiunea, ideea sau clientul?”
Silviu Hotaran, Managing Director GKTI Semper Human, "Viziune si atitudine antreprenoriala"
Ovidiu Toader, Consilier, coach in afaceri si antreprenor, "Cum sa cresti afacerea cu claritate si eficienta"

In sectiunea de "startup pitching" se vor prezenta:

GetInSight ofera noi solutii de engagement la evenimente prin terminale infotouch ce ofera informatii in timp real, atat inregistrate cat si streaming live audio/video interactiv.

PopcornSet ajuta companiile sa isi spuna povestea prin productia de materiale video.

Este o ocazie excelenta pentru business networking, ai sansa sa intalnesti alti antreprenoi, care doresc sa creeze ceva prin propriile puteri si pe care ii leaga pasiunea comuna pentru antreprenoriat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related