Expeditie prin lume, intr-un pahar de Metaxa 12 Stele

Expeditie prin lume, intr-un pahar de Metaxa 12 Stele

Nu exista unul, ci o multitudine de orizonturi; tot atatea cate directii avem in fata ochilor. Iar in istorie au fost oameni care au putut trai pe pielea lor cum imposibilul devine, uneori, posibil la schimbarea asta de perspectiva. Unul dintre ei: Spyros Metaxa, inspirat de exotismul ingredientelor pe care le distribuia (condimente, cafea si ciocolata) a explorat neobosit amestecuri de arome pentru a crea o bautura in Grecia anilor 1800. Altul: Mike Horn, autor al noilor "mari descoperiri ale lumii", a aflat ca poti inconjura Ecuatorul de unul singur fara vehicule motorizate sau ca poti traversa in bezna totala Polul Nord, pe timpul noptii polare.

Dar putini realizeaza ca latura de explorator nu e innascuta; se poate dobandi. Cere doua elemente: ocazie si initiativa. Prima o ai pe dontdrinkexplore.com, unde Metaxa te pune in avion alaturi de Mike Horn, protagonistul cele mai noi campanii a brandului "Don't Drink It, Explore It".

La final, 6 castigatori vor merge intr-o expeditie de 5 zile cu destinatie inca necunoscuta. In functie de agenda lui Mike Horn, vorbim de Noua Zeelanda, Australia, Japonia, India, Mongolia sau Rusia.

Pana atunci, te afli in fata unei modalitati de inscriere cu 3 secvente experientiale, in care lumea intreaga incape intr-un pahar. Unul de Metaxa 12 Stele, la indemana pentru o expeditie prin intermediul simturilor.

 

Priveste

Culoare de chihlimbar cu reflexii aurii e prima care-ti ia in primire ochii, asemanatoare unui apus de soare pus in valoare de albastrul Marii Egee. E posibil ca de aici sa se fi inspirat chiar antreprenorul Spyros Metaxa, in timp ce xplora resursele Greciei in cautarea unor blenduri aromate.

Iar, daca nu stiai, emblema Casei Metaxa este medalionul "Razboinicul din Salamina", un simbol al bataliei antice in care un grup mic de greci a invins o enorma armata persana. De la crearea bauturii, in 1888, Spyros a pastrat-o pe ambalaj, ea regasindu-se si in noua prezentare a sticlei si cutiei-cadou Metaxa 12 Stele.

 

Asculta

E cunoscut ca Maestrul Metaxa Constantinos Raptis nu se grabeste niciodata, iar povestea meticulozitatii lui e spusa de fiecare picatura a bauturii.

Nu mai putin de douasprezece amestecuri intra in sortimetul Metaxa 12 Stele. Vinuri aromate de Muscat din podgoriile insorite ale insulei Samos, unde strugurii sunt culesi manual. Dupa ceva odihna, bautura primeste infuzia unui buchet secret de plante mediteraneene si petale de trandafir de mai. In final, Maestrul Constantinos Raptis intregeste totul cu un melanj invechit de vinuri Muscat.

 

Simte

Nici intr-un pahar nu exista un singur orizont de gust. Nimeni nu cunoaste reteta secreta de blenduri a Maestrului Constantinos Raptis, dar aromele bauturii ascund cateva indicii, mai subtile sau mai puternice, care se dezvaluie treptat.

Prima e aroma lemnului dulce condimentat, a strugurilor maturati in butoaie de stejar Limousin. Un alt buchet o complimenteaza ulterior: flori uscate din zona Greciei imbinate cu cacao neagra. Spre final, se fac simtite notele de prune uscate si coaja de portocala care incheie parcursul din pahar.

 

O mica armata de greci a batut o uriasa forta persana. Un simplu distribuitor grec a creat o bautura disponibila azi in peste 60 de tari. Un om, ca noi toti, a inconjurat Ecuatorul singur in 18 luni. Ce urmeaza in insiruire? Ai fi tu, aventurandu-te in expeditia Metaxa alaturi de Mike Horn, pe dontdrinkexplore.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related