Platforma „Dupa Noi”, premiata la Romanian PR Award

Platforma „Dupa Noi”, premiata la Romanian PR Award

In cadrul galei Romanian PR Award 2016, desfasurata miercuri, 23 noiembrie, proiectul realizat de Coca-Cola HBC Romania si McCann PR – Dupa Noi - a castigat doua trofee Silver Awards for Excellence la categoriile Responsabilitate Sociala Si Dialog Cu Grupurile Co-Interesate si Media Relations.

In portofoliul de premii obtinute de proiectul Dupa Noi la cea mai importanta competitie nationala de recunoastere a excelentei in domeniul Relatiilor Publice au fost adaugate si doua diplome de excelenta pentru Website, Intranet, Blog, Facebook, Instagram si Events.

Proiectul Dupa Noi este, fara doar si poate, cel mai de suflet pe care l-am dezvoltat pana acum. Am pornit in acesta calatorie cu o promisiune clara: aceea ca ne vom gandi intotdeauna la ce lasam in urma noastra.

Suntem mandri ca intr-o perioada atat de scurta – 5 luni de la momentul lansarii oficiale - inregistram rezultate excelente, lucru pentru care multumesc echipei mele si echipei McCann PR.

Cu totii pun foarte multa pasiune in acest proiect si dau viata zi de zi promisiunii Dupa Noi”, declara Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Romania.

 

„Dupa Noi este genul de proiect pe care si-l doreste orice agentie si a devenit rapid unul chiar personal pentru noi toti.

Faptul ca ne bucuram de recunoastere, atat la competitiile interne, cat si cele internationale, ne face sa fim si mai indrazneti in felul in care vom continua sa transmitem filozofia Dupa Noi.”, spune Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR Romania.

 

Platforma Dupa Noi inglobeaza toate initiativele de sustenabilitate ale Coca-Cola HBC Romania, precum si proiecte venite din comunitati. Dupa Noi isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa lase in urma o lume mai buna, prin protejarea resurselor naturale, promovarea valorilor, a povestilor si locurilor din Romania si sa adopte un stil de viata cat mai responsabil, pe care sa-l transmita si generatiilor viitoare.

Povestile culese pana in prezent din Tara Dornelor, locul unde se scrie primul episod Dupa Noi, pot fi gasite pe website-ul oficial, la sectiunile Comunitate si Mediu

Mai multe despre proiect puteti afla urmarind filmul manifest, precum si accesand website-ul platformei si paginile sale de Facebook si Instagram.

 

Echipa de proiect Coca-Cola HBC Romania:
Irina Ionescu - Public Affairs & Communication Manager, Emilia Petre - Communication Manager.

Echipa de proiect McCann PR Romania:
Lavinia Chican, Imola Zoltan, Sorina Iordan, Ruxandra Micsunescu, Mihaela Dumitrascu, Simona Simon, Emilia Dita, Alina Croitoru, Raluca Nicolae.

Echipa de creatie: Traian Aron, Costin Bogdan.

Website: Tudor Rus.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related