Îmbunează-ți clienții de Sărbători cu o video felicitare personalizabilă OnScreen

Îmbunează-ți clienții de Sărbători cu o video felicitare personalizabilă OnScreen

Mai știi ce drăguț era Crăciunul în copilărie? Moș Crăciun, beculețe, săniuțe, reni, oameni de zăpadă… Fără brief-uri, runde nesfârșite de feedback, termene limită și meeting-uri interminabile. Cam asta redescoperi într-o video felicitare OnScreen, concepută special pentru a fi personalizată cu logo, gânduri bune și trimisă clienților sau partenerilor de Sărbători.

Orice profesionist dintr-o agenție știe ce coșmar e perioada Sărbătorilor: brandurile vor rezultate maxime pentru investițiile mari și cer runde interminabile de feedback. Printre toată nebunia asta, OnScreen vrea să te ajute să nu neglijezi totuși urările de Sărbători. La urma urmei, vrem să lăsăm clienții doar cu amintirile plăcute, nu?

 

Se poate face asta prin câțiva pași simpli: intrând la ei pe site, alegând felicitarea potrivită și contactând echipa. În mail trebuie să incluzi logo-ul expeditorului și, eventual, pe cel al destinatarilor și urarea ta.

Cei sportivi preferă oameni de zăpadă pe snowboard, familiștii preferă trenulețele din sufragerie, iar cei care rămân în urmă cu deadlineurile se regăsesc în povestea renului Asap. Indiferent ce alegi, ei ți le personalizează și îți trimit o video felicitare jucăușă pe care s-o trimiți mai departe, bună de dat share sau forward întregii familii.

 

Prima animaţie whiteboard realizată de OnScreen, în 2012, a fost o video felicitare de Crăciun.
De atunci au mai creat câte una în fiecare an, propunându-şi să ridice standardele în domeniul #fieca şi să îl scoată din zona predilectă de print sau de banner trimis pe email.

De Crăciunul ăsta, OnScreen te îndeamnă să fii pe val. Înlocuiește bradul natural cu cel artificial și felicitările scrise cu cele video!

Felicitările video personalizabile sunt ultimul dintr-un lung șir de proiecte la care studio-ul de producție și post-producție video a lucrat în ultimul an. Pe lângă filmulețele animate realizate în ultimul an, s-au plimbat prin țară cu Doodle Magic Board. Panoul interactiv personalizabil a furat zâmbete de la invitați de toate vârstele veniți la evenimentele brandurilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related