Experimenteaza Boiler Room alaturi de Ballantine’s, la Madrid Special Guest: Maya Jane Coles

Experimenteaza Boiler Room alaturi de Ballantine’s, la Madrid Special Guest: Maya Jane Coles

Ballantine’s lanseaza o provocare exclusiva pentru fanii muzicii electronice din Romania: Ballantine’s Road To Boiler Room, desfasurata in perioada noiembrie 2016 – februarie 2017. In joc sunt 5 invitatii la evenimentul Ballantine’s & Boiler Room True Music, organizat la Madrid pe 9 martie 2017. Cap de afis este Maya Jane Coles, unul dintre cei mai cunoscuti DJs si producatori pe scena internationala a muzicii electronice.

Drumul catre Boiler Room Madrid incepe in online, cu locul de intalnire pe pagina de Facebook Ballantine’s Romania. Iubitorii de sound-uri fresh trebuie sa intre pe pagina si sa se alature event-ului Ballantine’s Road To Boiler Room. The Fresh si Color, organizatori de evenimente de muzica alternativa, vor fi gazde pe tot parcursul calatoriei si vor publica saptamanal provocari pentru participanti, alaturi de content exclusiv: track-uri lansate in premiera, remix-uri, interviuri cu artisti si live streaming-uri, totul direct de la evenimentele internationale Boiler Room.

Pentru a castiga una dintre cele 5 invitatii la Ballantine’s & Boiler Room True Music in Madrid, participantii trebuie sa lase cel putin un comentariu la provocarile lansate de gazdele The Fresh si Color in pagina event-ului Ballantine’s Road To Boiler Room. Pe langa invitatii, premiul oferit de Ballantine’s include transport si cazare in Madrid in perioada in care are loc evenimentul.

Ballantine’s Road To Boiler Room este un proiect local care face parte din platforma internationala True Music, lansata anul acesta de Ballantine’s in parteneriat cu Boiler Room. Invitat special in cadrul primei serii de evenimente alte platformei este Maya Jane Coles, artista care va mixa sound-urile Ballantine’s & Boiler Room True Music in 3 orase: Johanesburg, Moscova si Madrid. La fiecare eveniment Ballantine’s & Boiler Room True Music, Maya va lucra cu artisti locali pentru a remixa piese de pe noul ei album, lansat la inceputul lui 2017. La Boiler Room Madrid, Maya va prezenta in premiera fanilor un EP unic, care va reuni toate track-uri remixate in cadrul evenimentelor Ballantine’s & Boiler Room True Music.

Platforma True Music a fost creata de Ballantine’s in parteneriat cu Boiler Room pentru a veni in sprijinul artistilor care promoveaza muzica  nascuta  din pasiune, fara sa cada prada compromisurilor dictate de scena muzicala mainstream.

Ballantine’s Finest este scotch whisky-ul Numarul 1 ca volum in Europa, cu vanzarile anuale de peste 70 de milioane de sticle. In ultimii 10 ani, Ballantine’s a castigat mai mult de 120 de trofee si medalii la competitii internationale pentru calitate, ca rezultat al caracterului sau bogat si al echilibrului perfect al gustului. Gama de produse, de la Ballantine’s Finest pana la exclusivistul 40 Year Old, este cea mai extensiva gama din lumea scotch-ului.

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor si bauturilor spirtoase, creat in 1975 de fuziunea dintre Ricard si Pernod, Grupul detine in prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouet si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedica unei politici de dezvoltare sustenabila si incurajeaza consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazeaza pe 3 valori cheie care ii ghideaza expansiunea: spiritul antreprenorial, increderea reciproca si un simt etic dezvoltat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related