[Marketing de viteza] Catalina Balan, Andreea Butnaru si ceva Propaganda pentru marketingul in timp real

[Marketing de viteza] Catalina Balan, Andreea Butnaru si ceva Propaganda pentru marketingul in timp real

Viteza de reactie, prezenta de spirit, mintea agera, "thinking on your feet". Toti acesti termeni descriu tema pe care o discutam in continuare pe IQads: real-time marketing-ul (RTM). Vrem sa aflam cum si cat de repede se misca oamenii prin agentii atunci cand contextul cere nu doar obisnuita creativitate, ci si o oarecare iuteala simpatica. Incerci sa planifici spontaneitatea din timp, in brainstorminguri? Exista proceduri (sau ar trebui sa existe)? Sau, cel mai bine, daca simti conjunctura, iti asculti instinctul si incerci sa-ti aduci rapid clientul pe pagina cu tine?

Deschidem balul cu fetele de la Propaganda, sefe peste Social Media si degraba varsatoare de strengarii in timp real: Catalina Balan (Account Director) si Andreea Butnaru (Account Director).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related