Cinci modalitati inventive de a folosi cortul DOM

Cinci modalitati inventive de a folosi cortul DOM

TentEvent are solutii ingenioase pentru orice eveniment. Cortul dom poate fi folosit indoor, outdoor, pe timp de zi sau noapte, pe pamant sau suspendat, orice varianta luam in calcul, ia nastere unui spatiu unicat si creativ. 

  • Winter Wonderland. Regula numarul unu a Craciunului este ca nu exista nicio regula. Asadar, se ia un Winter Dome, la care se adauga un Mos Craciun aka Santa Claus, o sanie si 9 reni, un brad impodobit si multe cadouri, colinde si zapada. Cortul vine la pachet cu voia buna, care se pastreaza pana dupa Anul Nou.

 

  • Proiectiile media ofera posibilitatea de transpunere vizuala a ideilor, asadar cortul dom poate fi o viabila solutie de branding pe timp de noapte. Spre deosebire de corturile traditionale care furnizeaza doar o zona acoperita in cadrul unui eveniment, corturile dom devin insasi atractia acestuia. Cu dublu impact, atat in interior, cat si in exterior.

 

  • Ce-a fost mai intai, oul sau gaina? In cazul nostru dilema cazualitatii se da intre iglu sI dom. Simplu, clasic, alb, domul ramane la fel de politicos ca un iglu, insa nu se topeste vara. Cu un diametru de 9 metri patrati, domul ofera protectie si siguranta, avand cea mai rezistenta forma arhitecturala pe exterior, iar pentru interior sugeram un bar de gheata, cu shot-uri colorate in straturi.

 

  • Disco Dom e despre seri fabuloase la cort. Sosim cu sistem de sunet si lumini, Dj si bar, mese si scaune. O petrecere/eveniment de 100 persoane ar fi fix capacitatea ideala pentru o petrecere memorabila. Si nu uitati, ce se intampla la dom, ramane la dom!

 

  • Pe final, propunem transformarea domului in Glamorous Camping, un spatiu lounge, de relaxare, de prezentare, sau chiar decorul unui concurs cu start la selfie-uri si hashtag-uri, de ce nu? #GlamorousCamping

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related