Cele doua birouri din viata lui Paul Virlan

Cele doua birouri din viata lui Paul Virlan

Paul Virlan si-a platit primele trei luni de chirie cu trei ilustratii si o pictura, caci asa a vrut proprietarul. In facultate visa la impresionismul olandez, expresionismul lui Kirchner si Scoala Franceza de Arte. La absolvire, ar fi vrut un job ca grafician „de sevalet”, dar si-a dat seama ca un job de UI/UX designer e mai plauzibil.

Dupa 2 ani de Thinslices, o agentie de digital din Iasi, se muta in Bucuresti, unde se angajeaza la Brandient si incepe sa-si construiasca portofoliul mai in forta.

Ilustratii, portrete, fonturi, animatie si design pentru un joc video, design de coperte de albume, colaborari cu producatori de accesorii si agende, la care continua sa se adune si altele, concomitent cu lucrul full-time la H & O (Hogarth & Ogilvy), unde, in prezent, este Digital Art Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related