Brandurile la testul 1 decembrie: Gafe, sarmale și imnul crenvurștilor

Brandurile la testul 1 decembrie: Gafe, sarmale și imnul crenvurștilor

Ziua Nationala e un subiect tare sensibil pentru subiectii ei din tara Romania. Stii ca se apropie sarbatorirea ei cand oamenii incep sa se planga ca e frig, ca ar trebui mutata vara, ca parada militara e depasita, iar ciolanul cu fasole cade greu la stomac, ca ar fi bune niste artificii si mai multa veselie. 

Stii ca a trecut cand aceiasi oameni se plang de felul in care altii nu au stiut sa o aprecieze la adevarata valoare. 

Anul acesta, doua branduri au fost tinta supararilor. Asa cum mult timp lumea s-a cam iritat ca 1 decembrie este Ziua Pro TV-ului si mai putin a Romaniei, anul acesta alt brand a ocupat, intr-un fel, sarbatoarea de la Alba Iulia.

Kaufland. Critici pe net si in media ca cetatea a fost branduita de Ziua Nationala.

Chocomel a reusi, de asemenea, sa trezeasca niste suparari, cu poza asta:

Si acum, daca am trecut de suparari, sa vedem ce au facut alte branduri de Ziua Nationala. Poate de frica de a nu iscodi cine stie ce sensibilitati romanesti, majoritatea au fost cuminti si politicoase.

OLX ina intrebat care sunt cele trei lucruri care amintesc de acasa. Deloc surprinzator, brandul a ales ia, carpeta si sarmalele.

La multi ani, Romania! De 1 Decembrie, am ales #3lucruri care ne fac sa ne simtim mandri ca suntem romani si care ne aduc aminte de casa oriunde in lume ne-am afla

Tot in urma obiceiurilor stramosesti, TNR a cumparat o punga de pe OLX si a gasit alte 174.

Si Bergenbier a intrebat ceva: pe fata sau in balcon?

Tu cum sarbatoresti Ziua Nationala? "Like" daca iti agati steagul Romaniei de balcon sau "Share" daca iti pictezi drapelul pe fata. Alege #unasaualta. La multi ani!

Raspunde Ursus: pe galeata.

Raspunde si KFC: tot pe galeata.

Pe fabrici si uzine, striga Petrom.

 

Mega Image sunt impaciuitori:

Fiecare om serbeaza ziua nationala in felul lui. Unii poarta drapelul pe masina, altii la balcon, unii ies la parada, altii o vad la TV. Pentru altii nu inseamna nimic mai mult decat o zi libera. Insa un lucru este cert. Oricum ai sarbatori sau nu, este cea mai buna ocazie sa te bucuri de gusturile romanesti.

Am dat o tura si pe la Catena, dar am plecat repede, pentru ca totul era ok (date fiind circumstantele):

Bineinteles, nu puteam sa ocolim Meda. Nu ne-au dezamagit. Adica, totusi, un imn cantat si dansat de crenvursti:

 

Ne-a placut in special comentariul asta:

Cati romani in filmuletul asta :))

In mod previzibil am inclus in plimbarea noastra nationala si Triferment, Colebil, bancile si pastele de dinti. Nimic surprinzator acolo. Liniste si odihna. S-au bucurat cum trebuie de zilele libere. Acum, bine v-ati intors la calculatoare. La multi ani!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related