[Check-in la stat] Serviciul Român de Informaţii, de 17 ani în online

[Check-in la stat] Serviciul Român de Informaţii, de 17 ani în online

1999 este anul cand eu eram la 6 ani distanta de primul calculator conectat la net si, totodata, anul in care Serviciul Roman de Informatii intra in online cu site si adresa de mail. Way back machine, o platforma ce te trimite ca printr-un portal in trecutul a 279 de miliarde de site-uri, arata crampeie din contentul intitutiei inca de la inceputuri. 

In timp, s-a pus accent pe optimizarea pentru toate tipurile de device-uri, usability, simplificarea landingpage-ului si comunicarea deschisa catre cetateni, in ciuda rigiditatii cu care e asociat SRI.

In 2013, la fel ca si alte institutii, isi deschidea pagina de Facebook, in spatele careia, asa cum ne-a spus Marius Bercaru (Public Communication Manager), este o echipa "mica, dar inimoasa", ce lucreaza exclusiv pentru institutia in cauza. Initial, continutul pe care-l postau era cel de pe site. Apoi, cum stim si noi, mesajele din social media au devenit independente (ca ton si continut).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related