25 de designeri romani participa la prima editie a Band of Creators Glam Shop

25 de designeri romani participa la prima editie a Band of Creators Glam Shop

Au mai ramas cateva zile pana la petrecerea de Craciun a biroului si trei saptamani pana la Revelion, insa anul acesta goana dupa outfitul perfect trece la categoria "amintiri reprimate".
De aceasta data, Band of Creators Glam Shop aduce la Artmark joi, pe 8 decembrie, o selectie de tinute glam create de 25 dintre cei mai talentati designeri romani. Pas du tout, Parlor, AFMF, Florentina Giol, Larisa Dragna, Edita Lupea, Cloche, Aureliana, No 23, Atribut, Bianca Popp, Ingrid Teodosiu, Georgiana Giuroiu sau Nico Carp semneaza colectii-capsula in care vom straluci in luna petrecerilor. Nu vor lipsi nici designerii de accesorii – Iuliana Asoltanei a creat o colectie de bijuterii glam, iar Wild Inga, Simina Filat si Atribut vor ajuta fashionistele sa-si completeze tinutele cu posete pe masura. Pantofii, marea obsesie a femeilor, vor straluci la propriu datorita colectiei semnate Cristina Maxim

Joi e o zi perfecta pentru shopping glam, prin urmare Band of Creators Glam Shop va fi deschis pana la orele 22.00. Un barista specialist in latte art de la Kafune va fi prezent pe toata durata evenimentului si va asigura doza necesara de energie si cofeina. In plus, pasionatele de moda vor avea acces la o selectie de tinute must have recomandate de stilistii revistei Elle.

Glam Shop-ul va fi deschis  joi, 8 decembrie, intre orele 10.00 si 22.00.
Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie.

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul Perwoll, Magic FM, Beauty District si al revistei ELLE.  Aranjamentele florale sunt asigurate de Atelier Florens. Tinerii designeri sunt sustinuti si de La Fantana si Kafune.

In cei 5 ani de activitate, Band of Creators a organizat evenimente precum fashion show-urile Secret Garden, Band of Creators in Wonderland, Band of Creators Believes in Print sau Band of Creators goes to Futureland, dar si pop-up shopuri, in cadrul carora designerii isi prezinta in premiera noile colectii.  Band of Creators Glam Shop este al zecelea eveniment si totodata primul tematic, dedicat hainelor si accesoriilor de seara

Band of Creators este o platforma de promovare si distributie a creatiilor celor mai talentati designeri romani, atat online, in varianta bandofcreators.com, cat si offline, in showroomul Band of Creators Designer’s Store. Ioana Ciolacu, Pas du tout, AFMF, Parlor, Florentina Giol, Bianca Popp, Larisa Dragna, Atribut, Life in Mono, Fandacsia, Anastasia Orlov, Marie Nouvelle,  Snob, Noon, Smaranda Almasan sau Spoff sunt o parte din cei peste 40 de designeri din portofoliul Band of Creators.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related