Mega Image si Ogilvy Romania te invita sa-ti faci Loc de Mega Apetit

Mega Image si Ogilvy Romania te invita sa-ti faci Loc de Mega Apetit

Pssst, stai asa! Stim ca ai atatea de facut ca n-ai timp pentru niciun fel de pauza in timpul zilei si chiar sacrifici mesele ca sa-ti iasa toate asa cum trebuie. Tocmai de aceea, te retinem putin sa-ti dam o veste buna: Mega Image si Ogilvy Romania te invita sa-ti faci Loc de Mega Apetit cu cea mai simpla solutie – Mega Apetit, primul brand privat de ready meal din Romania dedicat tie, omului activ si ocupat al oraselor mari.

Asadar, poti fi linistit: cand vine pofta pe nepregatite, pe atat de repede e gata masa, in orice moment al zilei! Meniul Mega Apetit include o gama extinsa de produse, cu ingrediente mereu proaspete: de la aperitive, sandvich-uri, salate, supe, dar si ciorbe, feluri principale, dulciuri si meniuri complete.

Tot aici vei gasi si Mega Apetit by Chefs, o gama speciala de meniuri realizate dupa retete create de doi chefi renumiti, Joseph Hadad si Alex Iacob. Totul la indemana ca sa treci cu bine printr-o zi agitata, fara grija gatitului.

Alaturi de un meniu plin de preparate si gustari delicioase, gata oricand pentru servire, promisiunea noului brand Mega Apetit este integrarea in stilul tau activ de viata cu o masa pregatita rapid in orice moment al zilei.

Si, pentru ca foamea te poate prinde oriunde, dar orice loc e potrivit pentru Mega Apetit, provocarea campaniei este simpla: inscrie pe harta interactiva Loc de Mega Apetit cele mai inedite locuri de astamparat foamea si intra in cursa pentru premii!

"Loc de Mega Apetit este mai mult decat o campanie de promovare a noului brand propriu pe care il lansam, este si un manifest pentru respectarea meselor din timpul zilei, oricat de incarcat ar fi programul de lucru. Mega Apetit este pentru oamenii activi, care nu au timp si au nevoie de solutii rapide pentru a avea mese sanatoase, variate, cu mancaruri pregatite ca acasa. Si, pentru ca venim cu solutia meselor gata de servire, oriunde si oricand, vrem sa cream impreuna pe harta Loc de Mega Apetit cat mai multe locuri de astamparat foamea, inspiratie pentru toti cei care renunta la mesele din timpul zilei pentru ca nu au timp sa le pregateasca", declara Adrian Nicolaescu (VP Marketing Mega Image).

 

Pana pe 22 decembrie, hai si tu in competitie si fa-ti Loc de Mega Apetit! La final, cele mai inedite locuri de astamparat foamea vor aduce ca premii cele mai bune gadget-uri.

Comunicarea campaniei are o puternica componenta de digital, fiind sustinuta si de activari pe partea de PR, OOH si in-store.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related