Viitorul cu zapada-curcubeu si morcovi zburatori: imaginat de copii, modelat cu Play-Doh

Viitorul cu zapada-curcubeu si morcovi zburatori: imaginat de copii, modelat cu Play-Doh

Pentru ca ziua de maine e in manutele copiilor de azi, super-plastilina Play-Doh ii ajuta sa modeleze viitorul vesel si colorat din imaginatia lor, intr-un proiect special semnat Republika: “Viitorul prin ochii copiilor”.

Cum arata viitorul? Daca intrebi un adult, raspunsul e cel mai probabil fie incert, fie pesimist. Insa pentru cei mici, viitorul e plin de culoare, veselie si strutocamile zburatoare.

In calitate de partener simpatic de invatare prin joaca, brandul Play-Doh are la baza convingerea ca una dintre cele mai de pret resurse pentru a construi viitorul dorit este creativitatea. De aceea, a pus la treaba imaginatia celor mici si i-a dat forma cu cea mai prietenoasa super-plastilina, intr-un proiect video special: Viitorul prin ochii copiilor.

 

Cu ocazia aniversarii a 60 de ani de joaca creativa, Play-Doh le-a propus copiilor cu varste intre 4 si 6 ani de la Little London International Academy sa faca un exercitiu de imaginatie si sa prezinte propria lor viziune asupra viitorului. De la ei am aflat ca oamenii vor avea pielea colorata, legumele vor avea aripi iar zapada va avea toate culorile curcubeului!

Ce ne face sa credem ca viziunea celor mici, oricat de traznita pare astazi, are toate sansele sa devina realitate? Povestile pe care ni le-au spus 10 vedete, jurnalisti si bloggeri din Romania, ca raspunsuri la intrebarea „Cum vedeai viitorul cand erai mic?”.

 

Iata cateva dintre ele:

"Cand eram foarte mica imi inchipuiam ca vor exista case "destepte" care la distanta de un singur buton inchideau jaluzele, stingeau lumini sau ascundeau patul in perete. Astazi, ele sunt reale!".
Aylin Cadir (actrita si cantareata)

"Cand eram mic vedeam viitorul ca pe o scena mare, pe care sunt spectacole noi in fiecare zi, si unde cortina se deschide cu fiecare rasarit iar la finalul zilei, dupa aplauze, lumea se culca. Astazi traiesc acest vis devenit realitate, devenind unul dintre performerii care danseaza pe scena vietii, in fiecare zi primind cate un nou rol".
Emil Rengle (coregraf si director artistic)

"Cand aveam vreo 4 ani, aveam la bunici un leagan legat de un copac. Imi placea sa ma dau in el si sa cant "Un actor grabit", imaginandu-mi o scena dintr-un film in care un actor alerga pe peron si pleca in graba. Nu m-am facut nici actrita, nici mecanic de locomotiva. Dar am ajuns sa lucrez cu actori si sa traiesc in aceasta frumoasa lume, semn ca visele pot deveni realitate. E adevarat, visam si sa se inventeze teleportarea, dar nu e timpul pierdut".
Monica Felea (jurnalist)

"Prin anii 80, eram mare fan al serialelor Galactica si Star Trek si visam la ziua in care voi folosi aparatul de teleportat. Si acum testez uneori sa vad daca nu cumva a aparut peste noapte vreun buton de "engage" pe bluza mea. Teleportorul nu s-a inventat, dar a aparut Internetul, cu ajutorul caruia pot ajunge macar virtual in orice colt al planetei si chiar pe Statia Spatiala Internationala!".
Laura Davidescu (jurnalist)

"Cand eram mic imi doream ca scrisorile sa ajunga imediat, sa nu mai astept 2-3 saptamani pentru a primi un raspuns. Intre timp, a aparut e-mailul!".
Mihai Dragomirescu (Urbankid.ro)

E clar: in viitor se poate intampla orice ne imaginam! Next challenge: o solutie creativa pentru a impiedica morcovii sa zboare afara din supa de unicorn.

Prin proiectul “Viitorul prin ochii copiilor”, conceput si implementat de agentia Republika, Play-Doh isi reafirma pozitionarea de brand care ajuta copiii sa-si dezvolte creativitatea prin joaca si sa-si pastreze imaginatia vie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related