[Cum se comunica in sport] Handbalul din Braila este trait si povestit de toti, cu mic, cu mare

[Cum se comunica in sport] Handbalul din Braila este trait si povestit de toti, cu mic, cu mare

Daca Oradea este, mai nou, reprezentata cel mai bine la nivel sportiv de catre echipa de baschet a orasului, in coltul opus al tarii, la Braila, handbalul face legea. Dunarea Braila este singura echipa din Braila care nu a retrogradat niciodata - un detaliu furnizat de Ana-Maria Niculescu, marketing manager al clubului.

Cu Ana-Maria vom discuta mai jos despre cum comunica un club sportiv care are ce multi si-ar dori: istorie, fani multi si de toate varstele, ajutor de la autoritatile locale, si o multime de jucatoare care fac parte din lotul national.

Exista, desigur, si provocari in interactiunea cu fanii. Cum ar fi acei suporteri de rezultat, care se regasesc in absolut toate sporturile, si care strica un pic feng-shui-ul pe pagina de Facebook a clubului. Insa in general, acolo unde exista bunavointa si competenta, ne asigura Ana-Maria, rezultatele si atasamentul de sport vin negresit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related