Hochland si Minio Studio au scos sandvisul din rutina, cu Sandvisfest

Hochland si Minio Studio au scos sandvisul din rutina, cu Sandvisfest

Prima colaborare dintre Minio Studio si Hochland s-a materializat intr-o ampla campanie promotionala, derulata in lunile octombrie si noiembrie la nivel national. Sandvisfest a fost solutia oferita de Minio de a scoate sandvisul din rutina diminetii. Daca burgerul este cool, cu siguranta si sandvisul poate fi. Mai ales ca, tehnic, chiar si burgerul este un sandvis. 

Sandvisfest este un proiect plin de voie-buna si culoare, care a invitat consumatorii sa redefineasca sandvisul clasic, oferindu-le 10 noi retete, creative si apetisante. Acestea au fost realizate si live, in magazine, de catre bucatari profesionisti.

Pornind de la aceasta componenta-cheie, Sandvisfest s-a dezvoltat ca o campanie integrata. Mesajul a fost sustinut de materiale de comunicare in-store, de un spot TV, un website dedicat, comunicare online si proiecte de media speciale. Minio a realizat conceptul si creatia pentru toate canalele, asigurand si coordonarea implementarii in magazine.

"Sandvisfest este un proiect provocator, in care am putut sa demonstram o creativitate aplicata. Am transformat clasicul stand de sampling din magazine intr-un food-truck, am eliminat eterna tragere la sorti si am inlocuit-o cu un mecanism online care te anunta pe loc daca ai castigat sau nu. Trebuie sa spun ca am fost incantati de curajul aratat de echipa Hochland in aceasta campanie si de faptul ca au acceptat multe dintre propunerile transmise. Faptul ca au avut atata incredere sa se lase pe mainile noastre ne-a responsabilizat enorm. Speram sa vedem Sandvisfest tot mai amplu, an de an.", a declarat Ioana Mucenic (CEO Minio).

 

O mare echipa a muncit cot la cot pentru realizarea campaniei:

Andreea Marincescu, Marketing Director, Hochland
Denisa Jalba, Brand Manager Hochland
Georgiana Kiru, Marketing Assistant Hochland
Nicolae Enache, Trade Marketing Specialist Hochland
Ana Achimescu, Head of Accounts, Minio
Andreea Bunga, Account Manager, Minio
Roxana Crihana, Account Junior, Minio
Paul Cotor, Head of Creatives, Minio
Max Amza, Senior DTP, Minio
Marius Cioroaba, Senior Copywriter, Minio
Florin Dobre, Video Coordinator, Minio
Ioana Mucenic, CEO, Minio

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related