Din culisele Social Meda: De la ”ce e asta?” la ”ce fumati?”, trecand pe la ”haha”, ”ce tare!” si ”voi nu sunteti normali”

Din culisele Social Meda: De la ”ce e asta?” la ”ce fumati?”, trecand pe la ”haha”, ”ce tare!” si ”voi nu sunteti normali”

Sunt anumite lucruri despre care e destul de dificil sa vorbesti. Sau sa le faci amuzante. Si, spre deosebire de oamenii obisnuiti, creativii nu au dreptul sa taca. Trebuie sa se implice in conversatie. Daca au un cont cu carnati, de exemplu, trebuie sa vorbeasca despre carnati.

Poate ei ar vrea sa vorbeasca despre balet, neomodernism, ultima teorie a lui Chomsky, sa il reinterpreteze pe Shakespeare. Si, daca vor, pot sa o faca, de ce nu. Atata timp cat exista si mezeluri. 

Am tot scris de oamenii de social media de la Meda. Cand avem o zi proasta, intram acolo. Dam de un Lacul lebarelor sau niste tobe care interogheaza existenta umana. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related