[YouTube Romania Ads Leaderboard] Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna noiembrie 2016. PC Garage, primul in clasament

[YouTube Romania Ads Leaderboard] Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna noiembrie 2016. PC Garage, primul in clasament

Numai branduri romanesti in topul celor mai populare 5 ad-uri vizionate de catre userii romani pe YouTube in luna noiembrie 2016. Astfel, pe primul loc in top se claseaza o creatie dedicata promovarii unui concurs lansat de PC Garage, care a acumulat putin peste 54.000 de views. Covalact de Tara ocupa urmatoarele doua locuri ale topului cu doua spoturi de produs, urmandu-i pe locul patru StarPepsiCo cu un spot dedicat gamei Star Popcorn. Pe locul cinci ne intalnim cu "Scoala de Buni Buni" a celor de la NN Romania.

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

[PC Garage] Roberto & Ionica - Nu mai astepta (Castiga un laptop ASUS ROG)

 

[Covalact De Tara] Smantana Covalact de Tara

 

[Covalact De Tara] Branza Fagaras de la Covalact de Tara

 

[starpepsico] Da START distractiei in familie cu Star Popcorn!

 

[NN Romania] Scoala de Buni Buni – NN Asigurari si Pensii

 

"Toate creatiile din aceasta luna au fost fie intr-o nota vesela, fie intr-o nota umoristica, lucru care prinde foarte bine pe YouTube. Iar acest lucru nu este intamplator, pentru ca in urma studiilor realizate,  am vazut ca povestile cu umor influenteaza pozitiv memorabilitatea spotului", declara Emilia Branzan (Industry Manager, Google Romania).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related