Elacraciun.ro: Singurul blog neafiliat urcă pe podiumul celor mai citite site-uri de lifestyle

Elacraciun.ro: Singurul blog neafiliat urcă pe podiumul celor mai citite site-uri de lifestyle

Blogger-ul Ela Crăciun a început noul an intrând în top 3 cele mai citite site-uri de lifestyle feminin, cu o audiență care a depășit publicațiile tradiționale în acest domeniu. Conform datelor SATI, blogul Elacraciun.ro a fost pentru două zile consecutiv, pe 3 și 4 ianuarie, numărul 3 în preferințele cititorilor publicațiilor și blog-urilor de lifestyle. 

Pe 3 ianuarie blogul elacraciun.ro a avut un număr de 113.910 vizitatori unici și 142.244 de afișări, devansând cele mai cunoscute publicații online de lifestyle feminin, precum Eva.ro, Viva.ro și Avantaje.ro.

Blog-ul Elei Crăciun a înregistrat, în ultima lună a anului, un număr de 1,4 milioane de vizitatori unici, devenind liderul de piață în domeniul parenting.

"Faptul că blogul meu a avut un număr foarte mare de cititori chiar în ziua în care am postat un articol despre optimismul cu care am început acest an este o coincidență fericită. Așa cum am scris și în articolul de început de an, 2017 a debutat sub auspicii imperfecte dar promite a fi un an plin de surprize plăcute. Statisticile SATI arată că cititorii mei apreciză această imperfecțiune despre care am scris și voi continua să scriu pe blogul meu", spune Ela Crăciun.

 

Noutatea prezenței blogului Elei Crăciun în topul SATI este dată de faptul că elacraciun.ro este singurul blog neafiliat unei agenții de media și publicitate. Potrivit acesteia, lipsa unei relații de exclusivitate cu o agenție a fost, până în acest moment, un exercițiu de a demonstra că această creștere se datorează exclusiv calității conținutului postat pe blog.

"Elacraciun.ro este locul în care o experiență personală poate deveni o recomandare pentru cei care nu au timp și nici nu doresc să le știe pe toate. Învăț din greșeli în fiecare zi iar cititorii mei s-au obișnuit deja cu abordarea mai relaxată a provocărilor de zi cu zi ale unei mame obișnuite", mai spune Ela Crăciun.

Ela Crăciun realizează și prezintă emisiunea de lifestyle “Numai de bine” de la Antena 3. Blogul său a devenit, în ultimul an, unul dintre cele mai citite resurse de sfaturi utile pentru casă, frumusețe și dezvoltarea familiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related