[Asa sa faci la prezentare] Irina Carbunescu, Leo Burnett: Trebuie sa stii exact cine, de la o masa de 12 persoane, e cel care va lua decizia

[Asa sa faci la prezentare] Irina Carbunescu, Leo Burnett: Trebuie sa stii exact cine, de la o masa de 12 persoane, e cel care va lua decizia

Prima prezentare pentru Irina Carbunescu, Senior Strategic Planner la Leo Burnett, a fost din scaunul clientului, asa ca acum intelege ceva mai bine barierele care pot sta in calea acceptarii unei idei. Concret, inainte de o intalnire, aduna informatii despre oamenii clientului si viziunile lor, despre clientii brandului, perceptiile si obiceiurile lor. Totul pentru a trece de la pozitia de vanzator talentat (de idei) la aia de partener de discutie care ofera o solutie pentru o nevoie de business.

Pentru partea ei din prezentare, pune pret pe spontaneitate si pe cum „simte” oamenii. E atenta la cine-i omul cu decizia de la o masa de 12 (rar e cel mai vocal) sau incearca sa repete cateva cuvinte-cheie pe parcurs care sa ramana in mintile celorlalti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related