New Vintage Products by TentEvent

New Vintage Products by TentEvent

TentEvent, compania care ofera solutii prietenoase, flexibile si eficiente pentru orice tip de eveniment in aer liber, isi extinde portofoliul cu o linie vintage.

Showroom-uri mobile si elegante, Caravana Vintage si Rulota Volkswagen vin in completarea corturilor cu design unic si asteapta sa fie folosite in cadrul evenimentelor outdoor, ca spatii de prezentare sau zone de impact vizual.

Caravana Vintage este prevazuta cu un bar personalizat, are un mini frigider incorporat, un wine cooler si e echipata cu cabluri electrice pentru sunet, mixerul unui DJ avand loc pe pult.

Accesorizata in interior cu lumanari, globulete, flori si cosuri cu fructe, devine principalul punct de atractie al locatiei. Pentru exterior, in functie de numarul invitatilor, echipa TentEvent aduce piese de mobilier pentru aer liber, scaune si masute de cafea sau cocktail.

Caravana Vintage mai are nevoie doar de nota personalizata a fiecarui eveniment in parte.

 

Rulota Volkswagen e ultima gaselnita TentEvent, gata de inchiriat incepand cu luna martie. Momentan e la salonul de infrumusetare al masinilor speciale, unde cosmeticianul ii  aplica o culoare azurie.

Vine pe propriile roti, asadar poate fi folosita in orice locatie. Potrivita pe post de bar, sau ca spatiu de prezentare pentru diferite produse de desfacere, rulota Volkswagen se potriveste oricarei situatii, fie ca e vorba despre festival, lansare de produs sau eveniment corporate.

A personal touch will be added!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related