Și vedetele autohtone au câte ceva de spus #OUGprotest

Și vedetele autohtone au câte ceva de spus #OUGprotest

Vedetele nu sunt si ei oameni? Ba da, sunt, nu stramba, ma, cu mustata ta, nu stramba, ca si bogatii si faimosii sunt de-ai nostri. Si fiindca sunt de-ai nostri, nu aveau cum sa nu se implice si ei intr-un fel sau altul zilele astea. Nu toti, evident; nu se asteapta nimeni sa iasa Arsinel cu vreun sketch dedicat protestatarilor, nici sa iasa printre ei la minus 5 grade.

Carevasazica, haideti sa trecem in revista cum si ce au zis vedetele autohtone despre miscarile de strada, despre ordonante, despre smecherii care ne tin din scurt de la Guvern si, in general, despre tara asta. 

 

De ce pe jos nu poa' sa fie scruuuuum? Ba poate, Tudore. Poa' sa fie si scrum, ca asta ramane cand arzi chestii, nu? Poa' sa fie si coktailuri Molotov si mai multe lucruri, atunci cand apar baietii din galerii. Dar mai important este ce se intampla pana atunci.  

 

 

Puteti crede si spune orice despre Voltaj, dar dintre toate catecele facute pe repede-nainte si cu un scop, cel de mai jos trebuie ca intra intr-un top. Baietii au facut un AMR pe versuri. E ca-n armata, numai ca la final nu te asteapta familia acasa ca sa sarbatoriti, ci ca sa-ti propuna sa plecati din tara.

 

 

Inna vinde mult. Si, desi la capitolul comunicare mai are de lucrat pe ici, pe colo, nu uita de unde a plecat. A pus un steag, a pus un mesaj, a pus totul intr-o nota optimista si de bun-simt. O salutam pe Inna cordial si-i mai facem cateva views pe YouTube.

 

 

Ombladon stalkarind huligani pe Facebook este cel mai bun lucru pe care il puteti vedea pe Facebook. Cu print-screen-uri si tot ce trebuie. 

 

 

De astazi, il urmaresc si eu pe Facebook pe Smiley-omul. Il urmaream pe Smiley-omul pe Twitter, dar acolo e foarte succint, ca deh. Iata ce spune aici, cu ocazia implinirii a 24 de ore de cand Guvernul ne-a luat, oficial, de prosti:

 

 

Domnul Margineanu chiar intra in detalii politice aici. Nimic bun nu poate iesi cand incepi expunerea cu ”lasang gluma la o parte”. Si desi nu suntem complet de acord cu ce spune acolo, salutam implicarea.

 

 

Deliric e si el pe faza si da informatiile mai departe. Mai mult nu zice, dar citim printre (cele doua) randuri. Deliric e nervos.

 

 

Iar Guess Who dand share la ceva bun ni-l face, dintr-o data, si mai simpatic. 

 

 Mandruta, la post. Si-n online, si-n offline, cum s-ar zice.

 

 

Atentie, scriitori de Nobel in strada! Mircea Cartarescu face ce facem multi: e prezent

  

 

Si pe note muzicale mai greu te atins. Angela Gheorghiu.

 

Elefanti, elefanti peste tot!

 

 

Si o premiera din partea Loredanei

 

 

Cornel de la Vunk s-a dat cu Regina si striga ”huo” de la Londra. Good lad!

 

 

Iar aici il avem pe Silent Strike nemultumit 

 

 

                              [articol in curs de actualizare]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related