FAN Courier și Marks continuă tradiția investiției în viitor prin cea de-a doua ediție FashionFANatic

FAN Courier și Marks continuă tradiția investiției în viitor prin cea de-a doua ediție FashionFANatic

Ne plac poveștile românești de succes, pentru că și FAN Courier este una dintre ele. De aceea, susținerea antreprenoriatului a devenit o tradiție dragă.

Din 2012, ajutăm tinerii designeri să își pună în valoare spiritul creativ, iar anul acesta suntem deja la a doua ediție a competiției fashionFANatic.ro, platforma de promovare a celor mai talentați designeri români.

Colecțiile înscrise sunt, de la un an la altul, și mai spectaculoase. Alegerea unui singur câștigător a fost extrem de dificilă. Tinerii designeri au avut la dispoziție o lună pentru înscrierea creațiilor, iar platforma a adunat în acest interval 30.000 de vizitatori pasionați de fashion care ne-au vizitat de 43.000 de ori și 35 de înscrieri validate în competiție.

"Credem în valorile locale și ne dorim să contribuim la maturizarea unui domeniu de business cu mult potențial. Suntem de fiecare dată inspirați de talentul tinerilor pe care îi susținem. Câștigătoarele acestei ediții FashionFANatic ne-au surprins prin faptul ca au reimaginat simplitatea formelor tradiționale într-un stil ce amintește de sofisticarea straielor regale."
Roxana Magopeț (Marketing & PR Manager FAN Courier)

Câștigătorul primește, în fiecare an, un pachet complet de promovare: photo shoot profesional și un eveniment special de lansare a colecției în fața celor mai importanți reprezentanți ai industriei.

Pentru că ne dorim ca designerul desemnat câștigător să fie validat atât din punct de vedere al potențialului comercial, cât și din perspectiva originalității, opinia publicului contează în procent de 40%, iar decizia finală este luată de un "consiliu al stilului". Adică, șase dintre cei mai buni specialiști ai industriei, oameni cu ochiul format pentru frumos.

Anul acesta, i-am invitat pe Alexandra Calafeteanu, Designer, Stilist, Cătălin Vălean, Designer, Stilist, Laura Călin, de la V for Vintage, Rovena Andrei, Fashion Stylist, Stylist Alist Magazine, Cosmin Gogu, Fotograf și Noemi Meilman, Fashion PR să ne ajute la desemnarea noului FashionFANatic.

 

Ca urmare, povestea spusă de calendarul FAN Courier 2017 este cea a brandului IE Clothing, creat de Iulia Ghenea și Emilia Tudoran. Alături de ele, am descoperit un tărâm magic în care simplitatea tradițiilor se împletește cu grandoarea naturii. Chiar aici, în România.

Prezentarea de modă a reunit comunitatea iubitorilor de fashion la Maison 13 pentru o seară în care aveam să descoperim cum talentul designerilor IE Clothing poate aduce expresivitatea folclorului în contemporan. Colecția prezentată se inspiră din valorile tradiționale și este construită prin proporții de o grație surprinzătoare.

Calendarul FAN Courier 2017, o colecție de reinterpretări moderne ale motivelor și formelor folclorice, poate fi comandat gratuit de toți iubitorii de design pe fashionfanatic.ro.

Echipele participante:

FAN Courier:
Roxana Magopet – Marketing & PR Manager

Designeri:
IE Clothing

Marks:
Mia Munteanu – Client Service Director
Sabina Stanciucu – Copywriter
Amalia Toban – Art Director
Dan Hagiu – DTP Director
Alex Nedeianu – Senior DTP

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related