McCann si Sapte Seri te invita sa "Stai mai mult prin oras"

McCann/ Creative Services semneaza noua campanie de imagine pentru Sapte Seri. Campania de relansare va fi dezvoltata pe print si outdoor, in perioada decembrie 2004 - februarie 2005.

Ajunsa la numarul 336 al revistei, pentru finele acestui an, Sapte Seri si-a propus sa aduca un "refreshment" al imaginii si continutului revistei, un plus de noutate si prospetime.

Adriana Petrescu, strategy director Sapte Seri: "Din dorinta de a oferi informatii noi cititorilor sai, Sapte Seri s-a gandit sa arunce o privire indiscreta in bucataria realizatorilor de spectacole, evenimente, campanii, etc. Si am reusit. Am fost tolerati precum un musafir nepoftit, dar cuminte si cuviincios, drept pentru care am primit mai repede cadou de sarbatori niste titluri de noi capitole, cum sunt: Martorul nepotejat / E mica lumea cateva mese / Urechea muzicala vorbeste / Sapte Soapte / Ochiul vizitatorului."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related