Cine mai alearga pentru guvernare?

Cine mai alearga pentru guvernare?

Inca o dezbatere: ia, cati ziceti ca o sa fim maine la Guvern dupa anuntul din seara asta facut de Sorin Grindeanu (ca maine va avea loc o sedinta pentru abrogarea/renuntarea sau prorogarea/amanarea OUG 13)? Parca ar fi vrut sa intelegem ca nu mai e nevoie sa mergem in piata, a fost o neintelegere, am reusit dupa doar 3-4 zile, gata, treaba-i buna.

Teorii despre fondul intamplarilor din ultimele zile si proiectii legate de ce va urma sunt mai multe, cu solutiile e mai greu. De asta, serile noastre dansante din Piata Victoriei nu se termina aici. Altfel spus, haideti si maine la Guvern (astazi ne-am facut vreo 170.000, potrivit Digi24), sa ne realiniem obiectivele si, odata cu ele, lozincile. 

Apropo de asta, intre cei care vor ajunge devreme la Victoriei vor fi si cel putin 100 de alergatori, care au planuit sa-si faca antrenamentul impreuna duminica asta. Protestul alergatorilor, numit simplu "Alergare pentru buna guvernare", incepe dis-de-dimineata (tii minte, alergatorii sunt oamenii aia care isi prelungesc viata in timp ce tu-ti prelungesti somnul), la ora 9.00 in Piata Constitutiei.

Traseul e de vreo 10 km, inconjoara Parlamentul si se incheie la Guvern. Pancartele, steagurile si mesajele de protest nu sunt obligatorii, dar sunt de efect.

Sunt asteptati alergatorii priceputi si nepriceputi deopotriva. Si ce mod mai bun sa incepi sa te tii si tu de rezolutia aia cu "anul asta, mai multa miscare" decat protestand pentru tara? Hai, la somn, sa fiti odihniti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related