Un anunț Google Adwords activ din neatenție. Freedom House Romania explică

Un anunț Google Adwords activ din neatenție. Freedom House Romania explică

Primul rezultat la o căutare pe Google după cuvântul cheie „Iohannis” afișa, în cursul zilei de 7 februarie 2017, înainte și după discursul Președintelui României Klaus Iohannis în Parlament, un anunț publicitar intitulat „K. Iohannis apără mafia - freedomhouse.ro”. Anunțul publicat prin rețeaua Google AdWords făcea trimitere la articolul „Încetaţi să fiţi scutul trustului Intact împotriva legii!”, publicat pe 19 februarie 2016 pe site-ul Freedom House Romania, organizație non-profit, nepărtinică, ce promovează libertatea, democrația și drepturile omului.

Situația a fost semnalată pe Facebook, pe 6 februarie, de Diana Alexandra Cojocar. Anunțul a fost activ până ieri, 7 februarie, în jurul orei 17:00.

La solicitarea IQads, Gelu Trandafir, Directorul de Comunicare al Freedom House Romania, a explicat că anunțul aparține organizației și că făcea parte dintr-o campanie derulată în 2016. Anunțul era încă activ din neatenție, campania fiind închisă imediat după semnalarea situației. 

Este o campanie pe adwords din februarie 2016, referitoare la protestul FHR, CRPE și al Grupului pentru Dialog Social ( http://revista22.ro/70252180/protest-ncetai-s-fii-scutul-trustului-intact-mpotriva-legii.html ) fata de pozitionarea presedintelui Klaus Iohannis în chestiuna punerii in executie, anul trecut, a deciziei de confiscare in dosarul ICA. Campania ramasese deschisa din neatentie, am inchis-o nemaifiind de actualitate. Va multumim ca ne-ati semnalat.

Gelu Trandafir

Klaus Iohannis, președintele României, s-a adresat Parlamentului ieri, 7.02.2017, începând cu ora 12:00. În timpul și după discursul președintelui, pe google.ro, termenul de căutare „Iohannis” a înregistrat valoarea 100, care reprezintă popularitatea maximă a unui termen într-o regiune și un moment specifice.

 

Numerele reprezintă interesul de căutare asociat punctului cel mai înalt din diagramă, pentru regiunea și momentul specificate. Valoarea 100 reprezintă popularitatea maximă a termenului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related