Singurul orfelinat pentru puii de urs din Europa, aflat in Romania, are nevoie de ajutor. Cum poti sprijini campania?

Singurul orfelinat pentru puii de urs din Europa, aflat in Romania, are nevoie de ajutor. Cum poti sprijini campania?

In Romania, in muntii Hasmas, pe o suprafata de circa 3000 de hectare, exista singurul orfelinat de ursi din Europa, un habitat in care ursii orfani au toate premisele sa invete cum e viata speciei lor astfel incat ei sa poata fi eliberati, ulterior, in salbaticie.

Ca urmare a lipsei fondurilor necesare pentru ca Centrul de Reabilitare a Ursilor Orfani sa isi continue activitatea, preferat de animale intrucat nu exista exploatari forestiere, ori activitate umana, WWF, organizatie ce sustine conservarea naturii, a lansat campania de strangere de fonduri „Nepregatitii”.

Campania propusa de Thinkdigital Romania isi propune sa comunice romanilor de pretutindeni ca pot adopta un urs, urmand ca acesta sa-si continue viata in salbaticie, dupa ce primeste un minim de ajutor la Centru (vaccinuri, hrana, minima intretinere).

Pana acum au declarat public ca au adoptat un ursulet Irina Margareta Nistor, Orkid, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Lucia.

Si alte persoane publice, vedete sau pur si simplu oameni implicati social pot sprijini orfelinatul pentru ursi  prin donatii sau, cel putin, cu un share dat acestei stiri :)

Clipurile video cu vedetele care sustin demersul WWF, precum si formularul prin intermediul caruia va puteti alatura campaniei de adoptie, sunt disponibile pe site-ul campaniei.

 

WWF (World Wide Fund for Nature)

Infiintata in anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizatii internationale care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, in peste 100 de tari. Misiunea WWF la nivel global este sa opreasca degradarea mediului inconjurator si sa construiasca un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura. 

ThinkDigital Romania este parte a grupului regional TDG si deruleaza campanii complexe de digital media pe reteaua proprie dar si cu prin intermediul platformelor globale si al partenerilor sai internationali.

WWF Romania si ThinkDigital au colaborat cu succes si in 2016, pentru proiectul „Iubeste”, ori in 2015, pentru proiectul Earth Hour (Ora Pamantului), evenimentul global nascut din pasiune, la Sydney, inca din anul 2007.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related