Catalin Tenita, despre studiul ISSPOL: Oamenii inteleg cine este vinovatul principal al crizei, aleg o solutie clara de corectare, dar nu isi schimba optiunile electorale

Catalin Tenita, despre studiul ISSPOL: Oamenii inteleg cine este vinovatul principal al crizei, aleg o solutie clara de corectare, dar nu isi schimba optiunile electorale

Daca ar fi sa ne luam dupa ultimele evenimente, am putea spune ca defetismul, prezent in tot si-n toate in Romania ultimilor 28 de ani, a inceput sa ne slabeasca. Oameni isi spun pasul mai des, mai aplicat, mai bine ochit. In strada, pe net, in micile sau marile grupuri din care fac parte.

La inceputul acestei saptamani, la solicitarea Geeks for Democracy, Funky Citizens si Centras, a fost realizat un sondaj. Telefonic, oamenii de la Institutul de Studii Sociale si Politice (ISSPOL) au fost cei care l-au efectuat. Au raspuns la telefon si la intrebari aproape 1000 de persoane, in perioada 7 februarie - 11 februarie 2017. Tema: climatul politic din Romania

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kantar

Kantar is the world’s leading data, insights and consulting company. We help clients understand people and inspire growth. Kantar is a data and evidence-based agency providing insights and actionable... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related