Akademics - Unlock your passion. Find your career

Akademics - Unlock your passion. Find your career

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) este asociația studențească ce aduce la un loc tineri entuziaști și dedicați, care pun pasiune în tot ceea ce realizează, având o tradiție de 18 ani și bucurându-se în prezent de 190 de proiecte implementate ce au influențat pozitiv 10.000 de studenți.

În această primăvară ASER dă startul primului proiect de orientare în carieră și anume, Akademics, care îți oferă șansa de a te dezvolta atât în plan personal, cât și profesional, astfel încât să realizezi ce carieră ți se potrivește și cum să îți evidențiezi valorile.

Structura proiectului, care parcurge trei etape, cea de autocunoaștere, vizite în companii, apoi ședințe de consiliere, a fost  organizată pentru a-ți oferi șansa de a te autocunoaște, a te orienta în carieră și de a reuși să îți setezi principalele obiective, pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Astfel, în etapa de autocunoaștere, proiectul nostru îți oferă oportunitatea de a învăța să te descoperi și de a interacționa cu unii dintre cei mai buni speakeri.

După această experiență, în urma căreia vei ști care sunt principalele tale abilități și obiective, vei avea ocazia de a participa la cea de-a doua etapă și anume, Open Days, unde vei putea intra în contact cu membrii companiilor și vei căpăta noi cunoștințe despre domeniile în care activează aceștia. Va urma apoi cea de-a treia etapă, care constă în ședințele de consiliere în care vei avea parte de o auto-evaluare și vei reuși să îți creionezi viitoarele interese și priorități, astfel încât să îți găsești cariera dorită.

La sfârșitul proiectului Akademics, după ce vei avea obiectivele setate și o imagine amplă asupra viitorului tău profesional, vei putea participa la festivitatea de încheiere unde îți vom oferi o diploma de participare împreună cu nenumărate experiențe practice.
Îndrăznește să descoperi ce te pasionează și ce carieră ți se potrivește. Înscrierile se pot face online, până pe 24 februarie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related